« Takaisin

J.Harvest & Frost 2021



J.Harvest & Frost kauluspaidat ja vaatteet yrityksille

J.Harvest & Frost tuotemerkiltä löydät laajan valikoiman kauluspaitoja miehille sekä naisille sekä myös muita vaatteita, jotka toimitamme brändättynä teidän firman logolla tai toivomallasi mainoksella.

Selaa vuoden 2021 J.Harvest & Frost kuvastoa klikkaamalla linkkiä. Sieltä löydät teidän yritykselle varteenotettavia kauluspaitoja ja muita vaatteita. 

Ota yhteyttä ja tilaa J.Harvest & Frost kauluspaidat painatuksella tai brodeerauksella, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. 

J Harvest & Frost mallistosta löydät esimerkiksi seuraavia kauluspaitamalleja.

  • Yellow Bow
  • Indigo Bow
  • Black Bow
  • Red Bow
  • Green Bow
  • Purple Bow
  • White Bow

Valikoima kattaa regular fit ja slim fit malliset kauluspaidat. Perinteisten pitkähihaisten paitojen lisäksi mallistosta löydät lyhythihaiset kauluspaidat. 

J.Harvest & Frost


J. Harvest & Frost -tuotemerkki syntyi intohimosta suunnitella edullisia korkealaatuisia vaatteita. Heidän tavoitteena on valmistaa niin hyviä tekstiilejä, että halusivat käyttää niitä itse. He suunnittelivat hyvännäköisen ja hyvin viimeistellyillä yksityiskohdilla vaatemalliston, jota voi käyttää niin arkikäytössä työpaikalla, edustustilaisuuksissa kuin vapaa-ajalla. J-Harvest & Frost saavat inspiraatioita monelta taholta – niin amerikkalaisilta mainostoimistoilta, Norjan öljyteollisuuden johtajilta kuin ruotsalaisilta bisnesmiehiltä. 1900-luvun alkupuoli  on tuonut vaikutteita kauluspaitamallistoon. He tutkivat muita mainosvaatemerkkejä sekä vähittäispuolen brändejä sekä vaatesuunnittelijoita.

J. Harvest & Frost on luotu kahden brändin yhteistyönä – James Harvest Sportswearin ja Frostin. Maailmanlaajuisesti tuotteitaan myyvän James Harvest Sportswear tuotemerkin juuret ovat kotoisin USA:n yliopistomuodista. Frost on valmistanut mittatilaustyövaatteita pienemmässä mittakaavassa.

Nämä kaksi toisistaan poikkeavaa vaatemerkkiä yhdistivät voimansa ja vahvuutensa kehittämällä yhteisen konseptin, josta syntyi J.Harvest & Frost vaatemerkki, jonka päätuotteita ovat kauluspaidat. Kyseisen brändin tavoitteena on valmistaa laadukkaita, mutta edullisia vaatteita, jotka ovat viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. Näitä kauluspaitojen yksityiskohtia näet tavallisesti huomattavasti arvokkaamissa kauluspaidoissa.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous J.Harvest & Frost kauluspaidat / vaatteet brodeerattuna tai painettuna omalla logolla!

Tuote: 506801