Liikelahjat, mainostekstiilit ja mainoslahjat omalla logolla

HUOM! Olemme lomalla heinäkuun ajan, joten vastaamme sähköposteihin ja puheluihin viiveellä.

Kotimainen Mediawear tarjoaa liikelahjat, mainostekstiilit (vaatteet), mainoslahjat ja työvaatteet brändättynä omalla logolla - edulliseen hintaan!

Etsitkö teidän yritykselle vaatteita, edullista "give away" mainostuotetta tai laadukasta liikelahjaa? Tuhansien tuotteiden valikoimasta löydämme teille sopivat vaihtoehdot. Ota yhteyttä! Olemme keskittyneet yritystuotteiden myyntiin. Nopealla toimituksella saatte tyylikkäät vaatteet, yrityslahjat ja mainoslahjat painettuna tai brodeerattuna yrityksenne omalla logolla - ekologisuutta unohtamatta. Valtavan kokoisesta valikoimasta löydät tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä ja esimerkkinä voisimme mainita Helly Hansen takit ja pikeepaidat, jotka ovat suosittuja premium luokan mainosvaatteita.

Premium liikelahjatuotteiden lisäksi Mediawearin valikoimasta löydät tuhansia todella edullisia mainostuotteita, jotka sopivat muun muassa "give away" -jakotuotteiksi messuille ja tapahtumiin.

Huomioithan, että esittelemme ainoastaan poimintoja valikoimasta. Etsitkö jotain tietyn tyylistä tuotetta, mutta et löytänyt sitä kotisivuilta? Ota yhteyttä - Me tarjoamme tuote-ehdotuksia.

Kaikki hinnat ovat alv 0 %. Arvonlisävero lisätään hintaan. Vi betjänar även på svenska. Vänligen kontakta oss, så kan vi erbjuda produktlösningar som passar era behov och önskemål.

Yleisimmät menetelmät, joilla teidän yrityksen logo tai muu mainos toteutetaan tuotteisiin ovat:

  • Vaatteet ja tekstiilit: painatus tai brodeeraus
  • Muut liikelahjat ja mainoslahjat: painatus tai kaiverrus

Tilaa kesälahjat henkilökunnalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Kesä lähestyy, joten nyt on hyvä aika hankkia kesälahja työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ota yhteyttä ja pyydä meitä tarjoamaan teille lahjaideoita henkilökunnan, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kesälahjaksi. Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!
Poimintoja liikelahjojen, mainoslahjojen ja yrityksen vaatteiden valikoimasta

Alla näet esimerkkejä liikelahjojen ja promootiotuotteiden eli mainoslahjojen valikoimasta sekä vaatteista, joita tarjoamme brändättynä omalla logolla. Paras liikelahja on sellainen, jota lahjan saaja arvostaa ja kokee sen käytännölliseksi. Laadukas lahja luo paremman kuvan yrityksestä, jonka logo on kustomoituna tuotteeseen. Oli sitten kyseessä yrityslahjat, mainostuotteet ja mainosvaatteet, meiltä löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja laadukkaista edullisiin tuotteisiin - jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle parhaat liikelahjat, mainoslahjat ja mainosvaatteet kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Lisätiedot: Puh. 0207107470 / Yhteydenottopyyntölomake

Alla näet esimerkkikuvia tuotevalikoimasta, joista toivottavasti löydät ideoita ja inspiraatiota tuotehankintoihin.

Klikkaa kuvaa, niin pääset tutustumaan tarkemmin tuotteisiin.


Craft vaatteet

360 digipainatus 770ml juomapullo

360 laserkaiverrus termospullo

360 digipainatus termosjuomapullo

kangaskassit painatuksella


takit painatuksella omalla logolla

fleecet painatuksella brodeerauksella

lippikset omalla logollamainoslahjat omalla logollareppu omalla logolla liikelahjatyrityslahjat

t-paidat painatuksella

juomapullot painatuksella

mukit painatuksella

iittala teema muki

kylmälaukut logolla

laukut ja reput painatuksellaHelly Hansenin virallinen B-to-B myyjä

Tutustu Helly Hansen -tuotteisiin osoitteessa: www.qualitybrands.fi

Helly Hansen tuotteet omalla logolla

Korkealaatuiset kauluspaidat omalla logolla

Kauluspaidat yritykselle

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!


Ekologiset vaatteet painatuksella

Olemme luomutekstiilien erikoisosaaja. Meiltä voit tilata muodikkaat ekologiset vaatteet ja muut tekstiilit painatuksella tai brodeerauksella.

Mediawear Custom Apparel

Ekologisuus ja eettisesti reilu toiminta ovat meille lähellä sydäntä. Haluamme panostaa enemmän kestävään kehitykseen ja uskomme, että omalla toiminnallamme pystymme vaikuttamaan. Tarjoamme ekologisia tuoteratkaisuja aina kun on mahdollista. Poimintoja ekologisista tuotteista löydät tältä sivustolta sekä osoitteessa: www.customapparel.fi

Suosittelemme myös tutustumaan meidän huppareille ja collegepaidoille omistetun verkkosivun: www.hupparipainatus.fi. Sieltä löydät laadukkaat colleget ja hupparit omalla painatuksella, brodeerauksella - yrityksen logolla. Aivan koko tuotevalikomaa et sieltä vielä löydä, joten suosittelemme vierailemaan meidän kaikilla sivustoilla.

Mediawear tuotevalikoimasta löydät laajan valikoiman huppareita, collegepaitoja, t-paitoja sekä muita vaatteita, jotka ovat valmistettu luomumateriaaleista sekä perinteisemmistä tekstiilimateriaaleista. Käy katsomassa hupparit ja collegepaidat.


Meiltä saat parhaat yrityslahjat, asiakaslahjat ja henkilöstölahjat

Oikein valittu liikelahja vahvistaa yrityksesi imagoa ja asiakassuhteita. Parhaat liikelahjat ovat niitä, joita lahjan saaja osaa arvostaa. Hyvin valitut laadukkaat yrityslahjat ja mainoslahjat muistetaan pitkään. Meiltä löydät todella laajan valikoiman asiakaslahjoja ja henkilöstölahjoja sekä muita logotuotteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Tutustu tuotevalikoimaan, niin löydät yrityksellesi ideoita mainos- ja liikelahjaksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille. Katso poimintoja liikelahjojen uutuuksista.

Yrityslahjoja jokaiseen vuodenaikaan: joulu on jo ovella

Liikelahjatuotteita on tarjolla jokaiseen vuodenaikaan ja nyt syytä suunnitella loppuvuoden liikelahjahankintoja. Joulu lähestyy ja on hyvä aika alkaa miettimään, mitä antaa liikelahjaksi työntekijälle ja asiakkaalle. Mikäli kaipaat ideoita joululahjojen hankintaan. Käy katsomassa yrityksen joululahjat.

Kotimaiset liikelahjat Iittala, Fiskars ja Arabia brändeiltä

Meiltä voit ostaa kotimaiset liikelahjat iittala, Arabia, Fiskars ja Hackman brändeiltä. Näiden tunnettujen kotimaisten tuotemerkkien lisäksi meillä on valikoimassa monia muita suomalaisia yrityslahjoja.

Ekologiset liikelahjat, mainosvaatteet ja mainostuotteet logolla brändättynä

Luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja ekologisia liikelahjoja ja tuotteita mainoslahjaksi sekä mainosvaatteeksi. Meiltä löydät kattavan valikoiman luontoystävällisiä lahjoja, mainostuotteita ja vaatteita, jotka toimitamme logolla brändättynä.

Mediawear on ekologisten tuotteiden erikoisosaajia ja alan pioneereja mm. luomupuuvillasta valmistettujen mainostekstiilien alalla. Olemme jo useita vuosia myyneet luomuvaatteita logopainatuksella sekä vastuullisesti valmistettuja tuotteita yrityslahjaksi. Olimme alan ensimmäisiä toimijoita, joka keskittyi ympäristöystävällisten tekstiilien ja tuotteiden myyntiin.

Yritystekstiilejä ja liikelahjatuotteita ostavien yritysten on tärkeä miettiä, minkälaisia tuotteita ostavat omalle yritykselle mainoslahjaksi ja yrityslahjaksi. Jokainen logolla brändätty tuote viestii aina jossain määrin yrityksen arvoja ja välittää muille tietyn imagon brändistä, jonka logo tuotteeseen on kustomoitu.

Meille kestävä kehitys ja ympäristöä kunnioittavat vastuulliset arvot ovat lähellä sydäntä. Mediawearin valikoimassa on useita luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja ekologisia liikelahjoja, mainoslahjoja ja vaatteita. Valitse luontoystävällinen tuote, niin kannat oman kortesi kekoon, tekemällä hyvää kestävän kehityksen eteen. Tehdään yhdessä parempia valintoja.

Ekologiset tuotteet luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista

Ympäristöystävälliset tuotteet ovat valmistettu esimerkiksi näistä luonnonmateriaaleista: puu, villa ja luomupuuvilla. Näiden lisäksi valikoima kattaa kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Esimerkkejä kierrätysmateriaaleista ovat mm. RPET kierrätetty polyesteri, RPET kierrätysmuovi, kierrätyspuuvilla, kierrätysluomupuuvilla ja kierrätetty lampaanvilla.

Ekologiset lahjatuotteet ovat ajankohtaisia vuoden ympäri. Valikoima kattaa ekologiset tuotteet yrityslahjaksi ja mainoslahjaksi sekä mainosvaatteeksi. Yksi esimerkki ekologisesta yrityslahjasta on luonnonmateriaaleista valmistetut torkkupeitot. Käy tutustumassa valikoimaan torkkupeitot ja villahuovat

Katso myös Klippan ekologiset liikelahjat.

Lähes jokaisesta tuoteryhmästä löydät ekologisia tuotteita luomu- ja kierrätysmateriaaleista. Ota yhtyettä, niin tarjoamme teidän yritykselle parhaat lahja- ja logotuotteet.