« Takaisin

FireSteel - 2.0 Army Orange

Tulen tekemisen nautinto on suunniteltu uudelleen. FireSteel Army on järein tulusmalli jolla tulen tekeminen on helpointa. Uudessa 2.0 versiossa on parannettu suorituskyky, ergonomiset kahvat, hätäpilli ja parannettu raapaisulevy. Original Fire Steel® tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin.
 
Alkuperäistuote joka on laajalti puolustusvoimienkin käytössä pitkin maailmaa. Light My Firen kehittämä raapaisulevy jolla tulen teko on tehokasta. Tuottaa kestävän kehityksen ajattelua noudattaen n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 10 000 sytytyskertaa. Pituus 10 cm. Toimitetaan tyylikkäässä pahviaskissa. Design by Joachim Nordwall. Valmistettu Ruotsissa. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.
 
Liikelahjatilaajille tiedoksi: FireSteel on helppo logomerkata tyylikkäästi, eikä sillä ole vaarallisten aineiden postitusrajoituksia.

Tuote: 01413

Hinta:14.40 €