« Takaisin

Petz - Nao

Ladattava LED-otsavalaisin automaattisesti säätyvällä valokeilalla. Reaktiivinen valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokenttää välittömästi käyttäjän tarpeiden mukaan ilman tarvetta koskea valaisimeen. Nao tarjoaa aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan, maksimoi tehokkaan toimimisen molemmat kädet vapaina ja älykäs energiankäyttö pidentää paloaikaa merkittävästi. Kyseessä on siis todellinen kädet vapaana -valaisin joka on erittäin helppokäyttöinen ja kevyt. Soveltuu monipuoliseen käyttöön lähelle katsomiseen, kävelemiseen, juoksemiseen, nopeaan liikkumiseen ja kauas katsomiseen. Erityisesti maastojuoksussa otsavalaisin on erittäin tärkeä väline kilpailussa menestymiseen. Visuaalisesti miellyttävä valo on tärkeää nopeasti juoksemiseen ja väsymyksen välttämiseen.  
 
Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä käsineet kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan, sammuttamisen ja kytkimen lukituksen. Erinomaisen istuvuuden ja ergonomian tarjoava, hengittävä Zephyr -otsapanta. Ominaisuudet voidaan räätälöidä omien tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi ilmaisella OS by Petzl ohjelmistolla: http://www.petzl.com/os esim. priorisoimaan suurta tehoa tai pitkää paloaikaa. Uusi OS ohjelma myös päivittää valaisimen automaattisesti kun uusia ominaisuuksia ja parannuksia kehitetään.
 
Tekniset tiedot:  
Toimii USB-ladattavalla li-ion akulla. Valon kantama vaihtelee automaattisesti erilaisilla valokeilan leveyksillä laajakulmasta kohdevaloon 9m-108m välillä 7-355 lumenin valovirralla. Reaktiivisessa tilassa paloaika keskimääräisessä käytössä n. 4h-8h. Varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen. Akku voidaan tyhjennyttyä korvata tilapäisesti kahdella AAA sormiparistolla. Vesitiiviys IPX4 -30cm. Toimii äärimmäisissä käyttölämpötiloissa -30°C-+50°C. Kokonaispaino 187g. CE. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi. Toimitus kierrätysmateriaalista valmistetussa pakkauksessa sisältää: valaisin, 2,3Ah li-ion akku varaustilan ilmaisimella, USB latausjohto ja irrotettava yläpanta.

RETKI-LEHTI 1/2013 OTSAVALAISINTESTIN VOITTAJA!
2012 ISPO AWARD VOITTAJA!
OUTSIDE MAGAZINE GEAR OF THE SHOW VOITTAJA!
GEARJUNKIE.COM BEST IN SHOW VOITTAJA!
Suunnistaja -lehden otsavalaisintesti 5/2012: "Hinta-laatusuhteeltaan testin paras.

Tuote: 02098

Hinta:149.00 €