« Takaisin

Petzl - RAD System

Täydellinen ultrakevyt, tehokas ja pienikokoinen pakkaus hiihtovaelluksille, vapaalaskijoille ja jäätikkökäyttöön. Yksi kokonaisuus, joka mahdollistaa kolme erilaista käyttöä: railopelastuksen, laskeutumisen ja etenemisen epävarmoissa olosuhteissa kuten railojen ylityksissä. Kulkee helposti mukana ja on aina valmiina käyttöön. Välttämättömyysvaruste kaikille jäätiköllä ja lumisessa vuoristossa liikkujille. 
 
Joustamattoman hyperstaattisen köyden ansiosta käyttö on täsmällistä ja tehokasta. Kuulalaakeroidun taljapyörän ansiosta taljaaminen on poikkeuksellinen helppoa sekä vähän voimia vievää. 
Sisältää seuraavat Petzl varusteet valmiiksi kasattuna kompaktissa kuljetuspussissa: 30 metrin Rad Line 6 mm dyneemaköysi, FIN'Anneu nauhalenkki 120 cm, 3 x Attache ScrewLock lukkosulkurengas, Micro Traxion lukkiutuva taljapyörä ja Tibloc köysitarrain/nousukahva. 
 
Köysi on valmiiksi taiteltuna pussiin heti käyttövalmiiksi, jolloin solmujen ja kiertymisen riski on eliminoitu. Kuljetuspussissa on kaksi kiinnityslenkkiä, joiden avulla se on helppo kiinnittää valjaaseen tai reppuun. Yläosassa ommellut lenkit, joihin kaikki pakkauksessa olevat komponentit saadaan kiinnitettyä heti saataville. Lisäksi ulkopuolella on oma pidike lisävarusteena saatavalle Petzl Laser -sarjan jääruuville nopeaa ankkurointia varten. 
 
Kokonaispaino vain 1040 g. Kokonaistilavuus 3,9 litraa. Jos sama pakkaus kasattaisiin Petzl Volta köydellä, olisi paino ja tilavuus kaksinkertainen! 
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimi käyttöikä: köysi 5 vuotta, metalliosat rajoittamaton. 
 
Suosittelemme tilaamaan tämän pakkauksen mukana myös Petzl Laser Speed Light jääruuvin.

Hinnat ovat alv 0 %.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Tuote: 221805

Hinta:329.00 €