« Takaisin

Petzl - Lynx Leverlock

Uudenlaiset, monikäyttöiset jääraudat, jotka käyvät kaiken mallisiin teknisiin vuoristojalkineisiin ja soveltuvat kaikkiin olosuhteisiin: lumelle, jääkiipeilyyn, mixedkiipeilyyn ja drytoolaukseen. Kun käytössäsi on nämä jääraudat, et oikeastaan tarvitse enää mitään muita jäärautoja. Lynx on korvannut maailman ostetuimman teknisen jääraudan Petzl M10:n ja näihin rautoihin sopivat kengät löydät nyt aina samalla kauppareissulla! 
 
Muunneltavat kärkipiikit mahdollistavat useita eri käyttötapoja: kahdella tai yhdellä piikillä, pitkänä tai lyhyenä, symmetrisenä tai asymmetrisenä tai jopa kokonaan ilman. Toimitetaan kahden erilaisen, vaihdettavan etusiteen kanssa: Fil kärkirauta kengille joissa on sideuloke ja pehmeä FilFlex kärkikiinnitys kengille joissa ei ole sideuloketta.  
 
Kärkipiikkien asetus ja pituus säädettävissä nopeasti vain yhdellä ruuvilla. Etuside voidaan säätää kengän kärjen leveyden mukaan. Takana LeverLock side jonka korkeutta voidaan säätää; suunniteltu kengille joiden kannassa on sideuloke. Soveltuu kengille 37-45. Koot merkitty välikappaleeseen, joten saman mittaiseksi säätö on helppoa. Remmi varustettu uudenlaisella soljella joten pukeminen on todella nopeaa. Piikkien määrä: 14. Paino Antisnown kanssa: 2 x 540g = 1080g, kevyimmässä kokoonpanossa 910g. CE ja UIAA. Valmistusmaa Ranska. Max käyttöikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
Toimitus sisältää: Lynx jääraudat, Antisnow levyt (T24960), Fakir jäärautapussi (V01), kärkirauta, pehmeä etuside. 
 
Tutustu paremmin: http://www.petzl.com/lynx

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Hinnat ovat alv 0 %.

Tuote: 221952

Hinta:195.00 €