« Takaisin

Petzl - Elios

Kevyt ja kulutuskestävä kypärä sporttikiipeilyyn. Monipuolisuutensa ansiosta soveltuu kalliokiipeilyyn, vuoristokiipeilyyn, luolastokäyttöön, via ferratalle, kanjonilaskeutumiseen jne. Suojaa päätä erinomaisesti iskuilta ja putoavilta esineiltä. Kauttaaltaan säädettävän mitoituksen ansiosta istuu hyvin kaiken muotoisiin päihin. Tehokkaat tuuletusreiät suljettavissa sään mukaan kypärän ulkopuolelta, näin kypärää ei tarvitse poistaa päästä sateen sattuessa tai kelin lämmetessä. Sulkeminen ja avaaminen onnistuu myös käsineet kädessä.  
 
Uudenlaiset, laajat ja monipuoliset säädöt: painonapilla toimivat täsmälliset liukusäätimet niskassa tekevät säätämisestä nopeaa ja leukaremmin Y-hihnat säätyvät nyt niin että ne ovat korvien ympärillä mukavasti ja soljet eivät osu leukaan. Otsapanta kääntyy kypärän sisään kuljetuksen ajaksi. Matalaprofiilinen muotoilu. Mukavuuspehmusteet imevät kosteutta tehokkaasti, irrotettavissa ja pestävissä. Integroidut otsavalaisinkiinnikkeet. Petzl Vizion kasvosuojus saatavana lisävarusteena, tuotenro A44 1 (ei sis.). 
 
Kolme värivaihtoehtoa: valkoinen, keltainen, sininen. Kaksi kokoa: 1 (48-56 cm) ja 2 (53-61 cm). Painot: 300g ja 330g. CE EN 12492 ja UIAA 106. Materiaalit: ABS kuori, polystyreeni sisus, polyester hihnasto. Max. elinikä 10 vuotta. Valmistusmaa Ranska. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Hinnat ovat alv 0 %.

Tuote: 221953

Hinta:58.00 €