« Takaisin

Petzl - Sirocco

Ultrakevyt ja huippuhyvin tuulettuva kypärä kiipeilyyn, vuorikiipeilyyn ja muuhun liikuntaan missä käytetään samantyyppisiä tekniikoita. Soveltuu myös Via Ferratalle. Ainoastaan max. 165g painavana - eli puolet tavallisen kiipeilykypärän painosta - tämä on markkinoiden kevyin ja mukavin kypärä.  
 
Magneettisen leukahihnan kiinnitys- ja säätösoljen ansiosta hihnaston sulkeminen onnistuu yhdellä kädellä (patentoitu). Kauttaaltaan säädettävä tekstiilihihnasto mahdollistaa kypärän mukauttamisen pään muodon mukaan täydellisesti niin miehille kuin naisillekin. Sisään käännettävän hihnaston ansiosta pakkaaminen ja kuljettaminen on helppoa. Integroidut kiinnikkeet otsavalaisimelle. Sisäosan kosteutta siirtävät pehmusteet on irrotettavissa ja pestävissä.  
Eteen mahdollista liittää Petzl Vizion kasvosuojus (jääkiipeilyyn jne.). CE EN12492, UIAA. Yksiosaisen Monobloc –kuoren materiaali erittäin kulutuskestävää, pitkäikäistä ja tehokkaasti iskuja vaimentavaa, laajennettua polypropyleeniä (EPP). Max. elinikä 10 vuotta. Valmistusmaa Ranska. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.  
 
Yksi väri, joka näkyy: oranssi 
 
Kaksi kokoa: 
1-koko (145g): pään ympärysmitta 48cm - 56cm. Tuotenro A73 1O 
2-koko (165g): pään ympärysmitta 53cm - 61cm. Tuotenro A73 2O. 
 
Lisävarusteet: 
- Petzl Vizion visiiri (A44 1) 
- Petzl ULTRA LED suurvoimakkuusvalaisimen kiinnike (E55920)

Tilaustuote.

Ota yhteyttä / Pyydä lisätietoja.

Hinnat ovat alv 0 %.

Tuote: 222000

Hinta:85.00 €