« Takaisin

Petzl - Meteor

Ultrakevyt ja erinomaisesti tuulettuva kypärä kalliokiipeilyyn. Soveltuu erityisen hyvin kuumille kesäkeleille. Soveltuu myös jääkiipeilyyn ja vuoristokiipeilyyn. Yksi markkinoiden kevyimpiä, mukavimpia ja parhaiten tuuletettuja kiipeilykypäriä.  
 
Leukahihnan magneettisen kiinnityssoljen ansiosta hihnaston sulkeminen onnistuu yhdellä kädellä (Petzl patentti). Uudenlaiset painonapilla toimivat täsmälliset liukusäätimet niskassa tekevät säätämisestä nopeaa, ja ne mahdollistavat kypärän mukauttamisen täydellisesti pään muodon mukaan.  
Sisään käännettävän hihnaston ansiosta pakkaaminen ja kuljettaminen on helppoa. Integroidut kiinnikkeet otsavalaisimelle. Sisäosan pehmuste irrotettavissa ja pestävissä.  
Eteen mahdollista liittää Petzl Vizion kasvosuojus (jääkiipeilyyn jne.) ja päälle Petzl Ultra Rush LED suurtehovalaisin (ei sis.). Materiaalit: sisäosa laajennettu polystyreeni, ulkokuori polykarbonaattifilmiä, hinasto polyesteriä. CE EN12492 ja UIAA (kiipeily). Max. elinikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.  
 
Saatavilla kaksi kokoa. Uusi 1-koko naisille sekä nuorille ja 2-koko miehille: 
1-koko: pään ympärysmitta 48 cm - 56 cm. Paino vain 220 g. Värit: turkoosi ja raspberry 
2-koko: pään ympärysmitta 53 cm - 61 cm. Paino vain 225 g. Värit: sininen ja coral punainen 
 
Varaosat ja lisävarusteet: 
- Petzl Vizion visiiri (tuotenro A44 1) 
- Vaihtopehmuste 1-koko (tuotenro A71253) 
- Vaihtopehmuste 2-koko (tuotenro A71254) 
- Petzl ULTRA RUSH LED suurtehovalaisimen kiinnikesarja (tuotenro 55920)

Tilaustuote.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja.

HInnat ovat alv 0 %.

Tuote: 222003

Hinta:75.00 €