« Takaisin

Petzl - Reverso 4

Ultrakevyt (59g), monipuolinen laskeutumis- ja varmistuslaite sporttikiipeilyyn. V-muotoilun ansiosta jarruvoima muuntuu aina sopivaksi köyden halkaisijan ja kunnon mukaan. Soveltuu yhdelle tai kahdelle köydelle. Voidaan käyttää liidaajan sekä yhden tai kahden "kakkosen" yhdenaikaiseen tai itsenäiseen varmistamiseen Reverso moodissa. Päädyssä reikä sulkurenkaalle, jonka avulla Reverso moodissa oleva kuormitettu laite on helppo vapauttaa. Tämä minimalistinen uutuus on peräti 25% kevyempi kuin legendaarinen Reverso3!. 
 
ARC (Adaptive Rope Control) teknologia, soveltuu kaikille dynaamisille köysille! Käytettävien köysien halkaisijat: single-köydet 8,9-11 mm, twin- ja half-köydet 7,5-11 mm. V-muotoiltujen kanavien edut: tuo lisäkitkaa ohuiden köysien kanssa, helpottaa paksumpien köysien käsittelyä, lisää Reverso moodissa lukitusvoimaa ohuiden köysien kanssa. Asymmetristen sivujen edut: lisääntynyt pysäytysvoima liidaajaan tai yläköysikiipeilijän pudotessa tai laskeuduttaessa. Köysi ei mene kierteelle, käytettiinpä normaalia tai Reverso moodia. Molemmat köydet pysyvät erillään varmitettaessa ja laskeuduttaessa. Köysi kulkee laitteen läpi ennen kokemattoman kevyesti kun otetaan löysiä pois. Kuvalliset ohjeet laitteen kyljessä. Materiaali: takoalumiini. Paino: 59g. UIAA. Valmistusmaa Iso-Britannia. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton. 
 
Saatavilla kolme värivaihtoehtoa: oranssi, lime, harmaa. 
Suosittelemme Reverso 4:n kanssa käytettäväksi automaattilukitteista Petzl AM´D TriAct (M34 TL) tai William TriAct (M36 Tl sulkurengasta). Parhaan elämyksen saamiseksi kannattaa käyttää uutta Beal Diablo UniCore köyttä!

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Hinnat ovat alv 0 %.

Tuote: 222005

Hinta:28.00 €