« Takaisin

Petzl - Volta 9.2 mm 60 m

Dynaaminen 9,2 mm monikäyttöinen ja ultrakevyt multi-standard köysi perinteiseen vuorikiipeilyyn sekä huipputason kiipeilyyn. Sopii kaikille käyttäjille: single, half ja twin, monipuoliseen käyttöön erilaisissa maastoissa. Keveytensä ansiosta täyttää myös kaikkein vaativimpien high-end kiipeilijöiden tarpeet.  
 
Erityisominaisuudet:  
Duratec Dry –käsittely: Dry-käsittely, jonka ansiosta köysi kestää paremmin vettä, likaa ja kulumista ollen pitkäikäisempi ja tarjoaa parasta mahdollista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa.  
EverFlex-käsittely: Erityinen lämpökäsittely vakauttaa ytimen säikeet ja parantaa koostumusta, joka tarjoaa erinomaisen tuntuman ja helpon käsiteltävyyden.  
UltraSonic-viimeistely: Ultraäänihitsaus sitoo ytimen ja manttelin yhteen köyden päissä, joka lisää kestävyyttä ja estää päitä rispaantumasta.
ClimbReady-vyyhti: Erityinen vyyhtimismenetelmä, joka tekee köydestä suoraan käyttövalmiin. Auttaa käyttäjää välttämään virheitä avatessaan kerää ensimmäistä kertaa, sekä pidentää köyden käyttöikää.
MiddleMark: Keskikohdan merkki, joka osoittaa missä köyden keskikohta on ja siten helpottaa köyden kanssa toimintaa ja varmistamista.
 
Täyttää CE EN 892 ja UIAA multi-standard (single, half ja twin) vaatimukset. Paino 55 g/m. Manttelin osuus 42 %. Putoamisten lkm: 6 (single), >20 (double), >30 (twin). Staattinen venymä: 7,5 % (single ja double), 6 % (twin). Dynaaminen venymä 33 % (single), 30 % (double), 26 % (twin). Maksimi nykäysvoima: 8,6 kN (single), 6,8 kN (half), 10,5 kN (twin). Maksimi elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Hinnat ovat alv 0 %.

Tuote: 222010

Hinta:178.00 €