« Takaisin

Camelbak Kudu 12 L

Reppu, jossa mukana irrotettava selkäpanssari. Reppu on suunniteltu moottori- ja enduro-pyöräilyyn, pyöräilyyn, lasketteluun ja mihin tahansa muuhun urheilulajiin, jossa liikkuja haluaa samasta repusta selkäsuojan, kantovälineen ja juomasäiliön.  

Selkäpanssari läpäisee vaativimman CE-testin EN 1621-2 Level 2. Testissä 5kg:n paino pudotetaan suojan päälle 1m:n korkeudesta. Sen jälkeen iskusta jäljelle jäänyt voima mitataan. Standardin vaatimus on max. 9kN, joka alitetaan ko. tuotteessa reilusti, jolloin se on hyväksytty suojaksi myös moottoripyöräilyssä.  
 
Selkäpanssarin materiaali on monikerroksinen umpisolumuovi, joka vaimentaa tehokkaasti iskut ja hajauttaa niiden energian koko selkäsuojan alueelle. Panssari on kevyt, pehmeä ja pysyy joustavana myös pakkasella. Suojan saa irrotettua repusta, jolloin se on helppo pitää puhtaana. Panssari ei myöskään ime kosteutta.
 
Repussa on kaksi rintaremmiä, joiden korkeus on portaattomasti säädettävissä. Näin reppu pysyy paikallaan myös tilanteissa, jolloin selkäpanssarin suojaa todella tarvitaan. Repun viillekkeissä on myös 2 kpl kiinnikettä juomaletkulle, laajennettava kypärän kuljetusmahdollisuus, Tool Roll-työkalukäärö (jolle on paikka repun sisällä), leveä lantiovyö, jossa verkkotaskut. Sadesuoja.  
Reppuun on erikseen ostettavissa Antidote-juomasäiliö.  
 
Tilavuus 9L + 3L vesisäiliö (CamelBak Antidote 3L 90763 hankittava erikseen). Selkäosan pituus 42cm. Paino ilman säiliötä 780g.
Fabric Specs: Pack Body: 70D Block Dobby Nylon. Pack Base: 420D Bontex Nylon.
Selkäosa: XV-rakenne = poikittain olevat kevytrakenteiset EVA-pehmusteet, jolloin reppu ei hiosta.  
 
Heijastinnauhat viillekkeissä.
 
Repulla on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 

Toimi nopeasti - Rajallinen määrä varastossa!

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous brodeerattuna / painettuna yrityksenne logolla!

Tuote: 501026

Hinta:130.00 €