« Takaisin

Toppoint mainoslahjat ja liikelahjatToppoint

Toppoint on Hollantilainen vuonna 1926 perustettu yritys, jonka valikoimasta löydät edulliset mainoslahjat logollanne painettuna. Tuotevalikoima on erittäin suuri ja alla olevasta kuvastosta löydät yritykselle liikelahjoja ja giveaway tuotteita mm. powerbank / varavirtalähteet, kaiuttimet, kuulokkeet, muistikirjat, kansiot, korttikotelot, mainoskynät / kynät, juomapullot, mainosmukit, mainoskassit, aurinkolasit, työkalut, avaimenperät, jääkaavin, taskuvalaisimet, autoilijan ja polkupyöräilijän mainostuotteet, kellot, sytyttimet, lastentuotteet jne.

Katso tästä uusin Toppoint 2021 syksy / talvi -kuvasto

Tutustu Toppoint 2021 mainoslahja ja liikelahjakuvastoon. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous mainostuotteista omalla painatuksella!

Toppoint on julkaissut suojatuotteiden kuvaston, josta löydät käsidesit, kasvovisiirit ja muut tuotteet suojaamaan koronavirukselta. Selaa alla olevaa kuvastoa.

Toppoint yritysesittely

Mikä on Toppoint?
Toppoint on mainoslahjoja ja liikelahjoja toimittava yritys, joka yli 90-vuotisella kokemuksella auttaa vahvistamaan asiakassuhteita mainostuotteiden avulla. Laaja tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja kestävistä mainostuotteista.

Vuonna 2002 Toppoint yrityksestä tuli osa ruotsalaista New Wave Groupia, joka on pohjoismaiden suurin mainoslahja-alan tukkuri.

Toppointin tuotevalikoma kehittyy jatkuvasti ja joka vuosi he lanseeraavat uusia mainostuotteita.

Historia
Nykyisen johtajamme, Bas Lensenin, isoisä perusti paperinmyyntiyhtiön vuonna 1928. Hän toimitti polkupyörällä kaikenlaisia paperi-, pahvi- ja pakkausmateriaaleja Twenten ja Mappelin alueilla Alankomaissa.

Tuotevalikoima laajeni nopeasti papereista ja kynistä muunmuassa sytyttimillä ja keramiikalla. Yhtiötä laajennettiin useaan otteeseen. 1970-luvun puolivälissä sattuneen suuren tulipalon myötä vanhempi Lensen ymmärsi suuremman kuvan, ja tuotantolaitos Bergentheimissä (Alankomaissa) uudelleenrakennettiin silmälläpitäen suurempaa kasvua ja kehitystä.

Toppoint on kasvanut monikansalliseksi yritykseksi, jolla on toimistoja monessa Euroopan maissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee vuodesta 2019 lähtien Hengelossa, Alankomaissa.

Seuraavaksi tutustu tuotevalikoimaan ja pyydä meiltä tarjous Toppoint tuotteista omalla logolla!

Tutustu Toppoint tuotevalikoimaan heidän nettisivuilla. Mikäli löydät sieltä mielenkiintoisia mainoslahjoja, ota meihin yhteyttä Mediawearilla, niin laskemme teille kilpailukykyisen tarjouksen Toppoint tuotteista brändättynä yrityksen omalla logolla tai toivomallasi mainoksella. Alla olevasta linkistä pääset siirtymään heidän verkkosivuille.

https://www.toppoint.com/fi/home

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Tuote: 489423