« Takaisin

Orrefors & Kosta Boda lahjaideat 2019

Laadukkaita yrityslahjoja - Orrefors ja Kosta Boda

Orrefors Kosta Boda on Pohjoismaiden suurin lasinvalmistaja, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1742. Visionamme on ollut jo kautta aikojen halu olla lasiesineitä ja taidelasia rakastavien kuluttajien ykkösvalinta kaikkialla maailmassa! Tänä päivänä Orrefors Kosta Bodan tuotteet ilmentävät innovatiivista, modernia Skandinaavista designia parhaimmillaan. Korkean Eurooppalaisen laatunsa ansiosta Orrefors Kosta Boda on yksi maailman johtavista lasimerkeistä ja kansainvälisesti hyvin tunnettu ja arvostettu brändi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso tästä Orrefors & Kosta boda kuvasto.

Palkinnot

Vahvista asiakassuhteita ja ilahduta työntekijöitä palkintojen avulla. Vuoden inspiroivin henkilö, vuoden asiakas, vuoden työntekijä – palkittavia on loputtomasti ja jokaiselle löytyy sopiva palkinto! Meiltä löytyy laaja valikoima lahjoiksi sopivia Orreforsin ja Kosta Bodan tuotteita.

Kellot

Kelloja on saatavana kuutta eri kellotaulun ja nahkarannekkeen väriyhdistelmää, ja ne on koristeltu klassisin yksityiskohdin. Rannekkeen värivaihtoehdot ovat luonnonläheisiä: beige, konjakki, tummanruskea ja musta. Kellotaulun värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaansininen tai peili. Fasettihiottu kristallilasi, Tärnsjö-nahkaranneke ja Seikon koneisto. Unisex. 1 vuoden takuu.

”Orrefors-rannekellossa pitää tietenkin olla fasettihiottu lasi”, sanoo suunnittelija Lena Bergström. Tällä hän viittaa Orreforsin pitkiin perinteisiin hiotun kristallin käsittelyssä. ”Niinpä keskityin erityisesti lasiin ja sen hiontaan. Se toimii kellon koristeena.”

Bloom

Vastakohdat kiinnostavat ja luovat harmoniaa. Kuuma ja kylmä, kova ja pehmeä, musta ja valkoinen. Suunnittelija Lisa Hillandia pyydettiin suunnittelemaan Orreforsille maljakko, joka olisi yhtä kaunis kukkien kanssa ja ilman. Hän päätti yhdistää maljakossa vastakohdat: kristallin ja metallin. BLOOM on saanut inspiraatiota luonnossa näkyvistä muodoista kuten kukista ja lehdistä. Maljakkoon sopii hyvin isommat kukkakimput tai yksi oksa. Maljakko on myös todella näyttävä ihan vain omassa loistossaan.

Glacial

Glacial kulhossa ja kahdessa maljakossa näkyvät hillityt ja kauniit jäävuorien muodot.

All About You

All About You -lasisarja laajentuu yhteensopiviin tarjottimiin ja leikkuulautoihin. Suuri tarjotin kirjavaan tarjoiluun ja pieni tarjotin omiin pieniin kahvihetkiin. Jopa leikkuulauta sopii hyvin tarjoiluun!

Pluto

Lena Bergströmin suunnittelema Pluto tuo Skandinaavista tyyliä koteihin. Käsintehty jalka on värjättyä lasia ja kynttilänpidike ruostumatonta terästä.

More

Tarjoile juomia kauniissa kristallilaseissa, jossa on tasapainoa ja luonnetta. Muotoilija Erika Lagerbielken More -sarjan tavoite on nostaa juomien maut esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Elegantti ja tyylipuhdas muotoilu kohtaa käytännöllisyyden ja sopii täydellisesti ravintola-käyttöön. Sarjan lasit ovat konepesun kestäviä ja tiskikoriin sopivia.

Erika Lagerbielke on tehnyt yhteistyötä Orreforsin kanssa yli 30 vuoden ajan. Hänen teokset ovat tunnetusti todella sensuelleja ja tyylikkäitä. Erikan mielestä lasin tulisi korostaa juomaa, olla tasapainossa ja ilahduttaa silmää.

City

City on Suomalaisen lasitaiteilijan Martti Rytkösen suunnittelema moderni kokoelma baariastioita, joissa on selkeän klassinen Orreforsin tunnelma. City kuvio antaa maskuliinisen ja tyylikkään vaikutelman. Kaikki sarjan lasit ovat konepestävää hiottua kristallia.

Sarek

Sarek-sarjan on suunnitellut tunnettu muotoilija Lena Bergström. Sarek on suupuhallettu kristallisarja, joka symboloi skandinaavista muotoilukieltä parhaimmillaan. Yhdistämällä puu ja kristallilasi saadaan aikaiseksi nykyaikainen materiaalisekoitus.

Orrefors ja volvo yhteistyössä

Volvo Car Corporationin ja Orreforsin yhteistyö sai alkunsa, kun Orrefors sai kunniatehtävän suunnitella kristallinen keskikonsoli Volvon kehittämään S60-konseptiautoon. Ruotsalaisesta kristallista valmistettu sisustusyksityiskohta herätti paljon ihailua, ja kun Volvo esitteli uuden Concept Estate -konseptiautonsa Geneven autonäyttelyssä vuonna 2014, auton sisätiloissa nähtiin jälleen ruotsalaista kristallia – tällä kertaa kristallisen vaihteenvalitsimen muodossa. Orreforsin valmistama tyylikäs vaihteenvalitsin on saatavana lisävarusteena Volvo XC90:een ja moniin tuleviin malleihin.

”Yhteistyöprojekti Orreforsin kanssa on ollut todella jännittävä, ja tämä on vasta alkua – yhteistyömme tarjoaa suuria mahdollisuuksia”, kertoo Volvon sisätilojen muotoilujohtaja Robin Page.

Lena Bergström on yksi Ruotsin palkituimmista ja arvostetuimmista suunnittelijoista. Käyttölasi, kristallituotteet, valaistus, tekstiilit, korut ja julkitilat, kuten Orrefors Crystal Bar, ovat hänen käsialaansa. Mikään ei näytä olevan Lenalle mahdotonta.

Tarttuva karisma ja persoonallisuus saa jokaisen kuulijan pysähtymään. Rakkaus eri materiaaleja kohtaan inspiroi häntä sunnittelijana.

Peak

Peak-sarja on suunniteltu juhliin. Lasi sopii täydellisesti monenlaisiin drinkkeihin ja kokonaisuutta täydentää tyylikkäät lasinaluset ja pillit. Suunnittelija Martti Rytkönen on saanut inspiraationsa jäätikön kärjistä jotka heijastuvat mereen. Muotoilussa näkyy luonnon dramaattiset kontrastit suurkaupunkien sykkeessä.

BRUK – Kaunista skandinavialaista muotoilua.

Bruk on Ruotsin Smoolandissa toimivan Kosta Bodan astiamallisto arkikäyttöön. Toimivuutta ja käytännöllisyyttä täydellisiin aamuihin ja kattauksiin!

Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0 %). Erikseen lisätään mahdolliset merkintäkustannukset. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin ja hinnan muutoksiin esim. valuuttakurssien tai raaka- aine kustannus muutosten vuoksi. Painoteknisistä syistä saattaa joidenkin tuotteiden ja kuvien välillä olla sävyeroja.

Tuote: 882506