« Takaisin

Cottover Lasten Huppari

Cottover huppari lapsille, joka on valmistettu Reilun kaupan luomupuuvillsta ja kierrätetystä polyesterista. Tarjoamme lasten hupparit painettuna tai brodeerattuna toivomallanne viestillä.

Materiaali: 80% ekologista Reilun kaupan puuvillaa / 20% Kierrätys polyesteri, 280 g. Sertifikaatit: Reilun kauppa, GOTS, Öko-tex, Joutsenmerkki.

Koot: 90/100, 110/120, 130/140, 150/160 cm

Värivaihtoehdot: punainen, vihreä, taivaansininen, tummansininen, antrasiitti ja musta

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Cottover lasten hupparit omalla painatuksella tai brodeerauksella!

FAIRTRADE

Reilu kauppa on kansainvälinen merkintä, joka taistelee köyhyyttä vastaan. Reilu kaupantuotteet voi tunnistaa puuvillavaatteista merkinnän avulla. Puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta ja niiden puuvillan kattaa kestävän tuotannon. Puuvilla viljelijä saa myös ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida kouluihin, sairaaloihin, kaivoihin . Reilulla kaupalla on myös kriteerit demokratiaan ja vaatii, että työntekijöillä on oikeus järjestäytyä. Lasten tulee olla mahdollisuus käydä koulua eikä työskennellä. Kaikki puuvilla tulee olla Reilu kauppa-sertifioitua tuottajia.

GOTS

GOTS on kansainvälinen vaatteiden ja tekstiilejen merkinnöistä vastaava organisaatio. GOTS aina käyttää orgaanisia puuvillaa ja polyesteri tulee olla kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu. Valmistuksessa ei saa käyttää terveyteen tai ympäristöön haitallisesti vaikuttavia kemikaaleja. GOTS avulla varmistetaan, että oikeudet ja ILO: n perussopimuksia noudatetaan ja että jäljitettävyys koko toimitusketjussa on nähtävissä.

JOUTSENMERKKI

Joutsenmerkki on yhteispohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki on tunnetuin ympäristö merkki Suomessa. Joutsenmerkittyjen vaatteiden ympäristövaikutukset ovat niin alhaiset kaikissa tuotantovaiheissa - raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi. Vaarallisia kemikaaleja vältetään valmistuksen aikana. Joutsenmerkki tekee vaatimuksia työoloja parantamiseksi ILOn perusyleissopimusten mukaisesti ja valvoo myös tiukasti laatuvaatimuksia.

ÖKO-TEX

ÖKO-TEX on kansainvälinen tekstiilien testaus-ja sertifiointi järjestelmä. merkki takaa ettei valmis tuote sisällä haitta-aineita, jotka voivat aiheuttaa allergioita tai muita terveysongelmia. saadakseen Ökö-tex-merkin tulee tuotteen läpäistä laboratiotestit jotka osoittavat ettei niistä löydy terveydelle haitallisia kemikaaleja. Testit tehdään riippumattomissa tutkimuslaitoksissa.

Katso Cottover Joutsenmerkki video (youtube)

Tuote: 549338

Hinta:26.80 €