« Takaisin

Evercut Veitsi



EVERCUT on markkinoiden terävin, kestävin, tarkin ja parhaiten kulutusta kestävä veitsi. Evercut-veitsi on 5 vuoden tutkimuksen ja kehityksen lopputulos, jonka on luonut Ranskan johtava veitsivalmistaja Tarrerias-Bonjean. Mullistavassa prosessissa viimeisintä teknologiaa edustava lasersäde sulauttaa superkestävän titaanikarbidin teräksiseen terään.

Kolmantena osapuolena testauksen on suorittanut Englannissa sijaitseva CATRA (Cutlery+Allied Trades Research Association). Kansanvälisten leikkuustandardien mukaan CATRA vertasi Evercutia 450 muuhun veitseen ja totesi sen murskaavan kaikki edelliset olemassa olevat ennätykset, joita hallitsivat teräs- ja keraamiset veitset.

Evercut on 300 kertaa kestävämpi kuin normaalit teräksiset terät ja se kestää viisi kertaa kauemmin kuin parhaimmat keraamiset terät.

Parhaimmat teräsveitset kestävät normaalisti 17 testisykliä, mutta eivät ikinä ylitä 35; keraamiset harvoin ylittävät 2000 testisykliä. Evercut päihittää molemmat mennen tullen, se leikkaa silti vielä todella hyvin yli 6600 testisyklin jälkeen.


Sitä on helppo huoltaa, keskiverto kotikokki joutuu teroittamaan veistä 25 vuoden välein, jos silloinkaan. Jokainen Evercut on yksilöllinen oman sarjanumeron ja elinikäisen leikkuutakuun myötä. Jos veitsi ikinä vaatii huoltoa, se on lähetyskuluja lukuun ottamatta ilmaista. Tarrerias-Bonjean on ainoa ympäristöystävällinen veitsentekijä Ranskassa ISO 9001-vaatimuksien mukaan.


Kiinteä terästuki on yhdistetty ergonomiseen kahvaan korostamaan leikkausmukavuutta ja pitävyysturvallisuutta. Sen voi pestä astianpesukoneessa ja säilyttää halutessaan elegantissa pakkauksessa. Kuulostaa hienolta, eikö?
Pakkaus: Laatikko, jossa logo ja alumiinikotelo Materiaali: Ruostumaton teräs, kiinteä terästuki, puu Koko: Terän pituus 20cm., paksuus 3mm

Tutustu paremmin Evercut -veitseen osoitteessa www.evercut.fr tai kysy meiltä lisätietoja / Pyydä tarjous!

Tuote: 01252

Hinta:121.00 €