« Takaisin

Tee Jays 2020

Tee Jays vaatteet

Tilaa Tee Jays vaatteet omalla logolla (painatus tai brodeeraus)!

Tee Jays mainosvaatteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne näyttävät hyvältä. Vaatemallistosssa on huomioitu yritysten vaatetustarpeet ja valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat yritysvaatteet. Toimitamme kaikki Tee Jays vaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella, esimerkiksi yrityksen logolla. Kuvastosta löydät kattavan valikoiman mainosvaatteita yrityksille. Tutustu esitteeseen ja pyydä tarjous Tee Jaysin vaatteista brändättynä omalla logolla!

Siirry katsomaan Tee Jays 2020 kuvastoa klikkaamalla linkkiä

2020 Tee Jays kuvastosta löydät laajan valikoiman puuvillaisia t-paitoja, teknisiä t-paitoja, puuvilla pikeepaitoja, teknisiä pikeepaitoja, pitkähihaisia pikeepaitoja, kauluspaitoja, huppareita, collegepaitoja, collegehousuja, neuleita, takkeja (softshell, kevyt toppatakkeja, toppaliivejä, tikkitakkeja, tarlvitakkeja) jne.

Tee Jays on Tanskalainen yritysvaatteisiin keskittynyt vaatemerkki, jolla on laadukkaita ja tyylikkäitä mainostekstiilejä yrityspukeutumiseen. Tarjoamme kaikki Tee Jays vaatteet painettuna tai brodeerattuna yrityksenne omalla logolla, aina edullisesti!

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Tee Jays vaatteet brändättynä omalla logolla!

Tuote: 652828