« Takaisin

Clique Vaatteet - Bestseller kuvasto 2018

Clique - Näkyvää profilointia menestyville yrityksille ja joukkueille! 

Vaate viestittää ympäristöön paljon sen käyttäjästä. Oli kyseessä sitten työvaate, messuasu, seura-asu, asiakaslahja, mainospaita – Yhtenäisen vaatetuksen on todettu vahvistavan tiimihenkeä ja parantavan joukkueen menestymistä. Huolellisesti mietityt ja taidokkaasti ja tyylillä tehdyt profiilivaatteet, tulevat käyttöön varmasti myös työajan tai harrastusten ulkopuolella.

Clique on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen, joka toimii lähes jokaisessa Euroopan maassa. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin, unohtamatta myös kuluvan sesongin muotia. Clique tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille. Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet yhdessä profiilivaatetuksen ammattilaisista koostuvan jälleenmyyjäverkoston kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Clique on suuri ylpeydenaiheemme ja liiketoimintamme ydin. Vahvuutemme on laaja mallisto, joka sisältää sekä laadukkaita klassisia perusvaatteita ja asusteita että nykytrendien mukaisia vaihtoehtoja. Clique-mallisto tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman värejä ja kokoja miehille, naisille ja lapsille. 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous Clique vaatteet brändättynä omalla logolla!

Sisältö:

Basic

T-paidat & pikeepaidat s. 6 Collegepaidat & hupparit s. 8 Takit s. 13

Classic

T-paidat & pikeepaidat s. 16 Collegepaidat & hupparit s. 18 Takit s. 21

Premium

T-paidat & pikeepaidat s. 24 Collegepaidat & hupparit s. 27 Takit s. 29

Special -tuotteet s. 30 Hatut s. 32 Laukut s. 33