« Takaisin

Suosituimmat Mainosvaatteet ja Liikelahjat omalla logolla| 2021 kevät / kesä

Suosituimmat yrityslahjat ja vaatteet omalla logolla

Kevät / kesä 2021 mainosvaatteiden ja liikelahjojen kuvastosta löydät tuotteita sekä lahjaideoita seuraavilta tuotemerkeiltä: Clique, Craft, Cutter & Buck, Projob ja Sagaform. Tutustu tuotevalikoimaan ja pyydä tarjous toivomistasi tuotteista kustomoituna omalla logolla!

Siirry selaamaan mainosvaate- ja liikelahjakuvastoa klikkaamalla tästä.

Vinkki: klikkaamalla näkyvien tuotemerkkien nimiä, pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen brändin tuotevalikoimaan.

Clique

Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa.

Craft

Craft on skandinaavinen tuotemerkki, joka tunnetaan erittäin hyvin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaaajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Craft Teamwear -mallisto tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Vaatteemme ovat suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä.

Cutter & Buck

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu teknisten golf- ja vapaa-ajan vaatteiden kansainvälinen vaatebrändi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden rentoa elämäntyyliä.

Projob

Projob -työvaatteet vievät uusiin korkeuksiin jalat tukevasti maassa! Laajasta tuotevalikoimasta löydät korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen.

Erotu muodikkaasti vuodenajasta riippumatta!

Täydellisesti toimiva ulkovaate on monen tekijän summa. Oikein valitun materiaalin ja siihen soveltuvan pintakäsittelyn lisäksi ratkaisevaa on taitava suunnittelu, joka ottaa huomioon vaativatkin käyttöolosuhteet. Huippulaaja takkimallistomme on tunnettu huolellisesti mietityistä yksityiskohdistaan josta jokainen varmasti löytää itselleen sopivan tuotteen. Kuvastostamme löydät edulliset, mutta laadukkaat perusmallit sekä säänkestävät ja tyylikkäät Premium-tuotteet.

 

 

Eettisyys & Ympäristö

Tämän kuvaston tuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. Kuvastossa olevien tuotemerkkien omistaja New Wave Group on mukana useassa eri ympäristöä ja eettisyyttä vaalivassa kansainvälisessä ohjelmassa. Tämän yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Ostamalla tämän kuvaston tuotteita olette mukana myös tukemassa tätä tärkeää työtä.

 

Kuvaston sisällysluettelo

  • TUULI- JA SADEVAATTEET Sivu 11
  • HEIJASTAVAT TUOTTEET Sivu 14
  • HYBRIDITAKIT Sivu 16
  • TALVITAKIT Sivu 18
  • FLEECETAKIT & NEULEET Sivu 34
  • BASELAYERIT & ASUSTEET Sivu 38

Tuote: 912321