« Takaisin

Cottover Huppari VetoketjullaCottover huppari kokopitkällä vetoketjulla. Huppari on valmistettu reilun kaupan luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Miehille ja naisille omat mallit. Tarjoamme Cottover hupparit brodeerattuna tai painettuna esimerkiksi yrityksen logolla! Pyydä tarjous!

Materiaali 80% ekologista Reilun kaupan puuvillaa /  20% Kierrätys polyesteri, 280 g/m2. GOTS, Öko-tex, Joutsenmerkki, Fairtrade.

Värivaihtoehdot: valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen, royal sininen, tummansininen, violetti, antrasiitti ja musta

Koot: Miehet: S-4XL, Naiset: XS-XXL

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Cottover hupparit omalla painatuksella tai brodeerauksella!

Cottover kuvasto

MIKSI REILUN KAUPAN PUUVILLA? Puuvillaa on joskus kutsuttu valkokullaksi. Se on tulonlähde n. 70 eri maassa ja n. 100 miljoonalle kotitaloudelle. Mutta puuvillan elämä ei aina ole ollut helppoa. Globaali kilpailu on kovaa ja puuvillan hinta on viime vuosikymmeninä laskenut jyrkästi. Tämä aiheuttaa suuria ongelmia puuvillaviljelijöille kehitysmaissa. Reilu kauppa asettaa kriteerit korkeammille palkoille ja minimihinnalle, joka ylittää aina kestävän tuotannon kustannukset. Tämä yhdessä pitkän aikavälin kauppasopimusten kanssa antaa turvaa kaikille niille joilla ei ole suuria marginaaleja elämiseen. Viljelijät saavat myös ylimääräisen palkkion, jolla on tarkoitus kehittää paikallista yhteisöä, kuten rakentaa uusia kouluja. Aina kun valitset Reilun kaupan tuotteen autat viljelijöitä ja työntekijöitä ja parannat työ-ja elinoloja. Cottover käyttää vain Reilun kaupan puuvillaa.

Joutsenmerkki:

On jo kiire, jos haluamme pelastaa maailman ja vähentämään myrkkyjen ympäristövaikutuksia ja ilmaston muutosta. Kemialliset lannotteet tuottavat leväkukintoja. Tulvat - näemme tänään jo ilmastonmuutoksen vaikutuksia, sekä Suomessa ja koko maailmassa. Meidän täytyy miettiä yhteiskuntaa, tehdä oikeita valintoja säästääksemme maapallon luonnonvaroja. Nämä ovat suuria haasteita. Valitsemalla Joutsenmerkityn tuotteen teet oikean valinnan. Joutsenmerkki asettaa kovat ympäristö-, terveys- ja laatu kriteerit. Nyt voit osoittaa, että olet tukemassa työtämme paremman ympäristön puolesta. Joutsenmerkki ei yksin pelasta maailmaa, mutta te, me ja meidän lisenssinhaltijoiden tehtävä on edistää työtä. Omia valintoja, meidän valintoja, ja jokainen valinta on todella tärkeä.

Katso Cottover Joutsenmerkki video klikkaamalla tästä

 

Tuote: 549331

Hinta:48.50 €