« Takaisin

Joyful Lahjakortti Yrityksille

Joyful Giftcard yrityslahjakortti

Joyful lahjakortti on helppo tapa muistaa ja ilahduttaa yrityksen henkilöstöä sekä asiakkaita lahjan merkeissä. Anna lahjan saajan itse valita oma lahjatuote. Jokainen lahja toimitetaan suoraan lahjan saajalle, esimerkiksi kotiin.

Joyful lahjakortti on täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen. Vahvista suhteitasi Joyful antamalla tärkeille henkilöile liikelahjakortti. 

Nyt voit ilahduttaa lahjakortilla niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille – ja sinun työsi on tehty. 

Kolme hintaryhmää:

  • 29 € (alv 0 %)
  • 49 € (alv 0 %)
  • 69 € (alv 0 %)
  • 99 € (alv 0 %)
  • Toimitus (9 €, alv 0 %) sisältyy hintaan.

Demokaupassa voit käydä tutustumassa valikoimaan:

  1. Siirry osoitteeseen: www.joyfulgiftcard.fi
  2. Klikkaa lunasta lahjakortti
  3. Kirjoita jokin näistä salasanoista: demo29, demo49, demo69 tai demo99
  4. Näin näet lahjatuotteiden valikoiman.

JOYFUL -lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada. 

LAHJAKORTTI JOKA ANTAA MONINKERTAISEN ELÄMYKSEN!

Vastaanottaja nimittäin ajattelee lahjan antajaa ainakin kolme kertaa:

1. Vastaanottaessaan lahjakortin

2. Valitessaan mieleisensä lahjan

3. Saadessaan itselleen valitsemansa lahjan 

Vinkki: Muista katsoa myös muut lahjakortit ja Joululahjat yritykselle

JOYFUL GIFTCARD ON TÄYDELLINEN LAHJAKORTTI – SAAJA SAA ITSE VALITA LAHJANSA

Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille – ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää kortistaan menettely- ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi -sivustolle. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, johon kuuluu vähintään 40 tuotetta, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle. 

JOYFUL GIFTCARD LAHJAN ANTAMINEN ON NÄIN HELPPOA JA HAUSKAA!

Joyful Giftcard soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen, sillä voit valita lahjakortin kolmesta eri hintaryhmästä. Jokaisessa hintaryhmässä on laaja ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Pääset helposti tutustumaan testitunnuksen avulla tämän hetkiseen tarjontaan www.joyful.fi -sivustolla. 

PERSONOIDUT NETTISIVUT

Jos tilauksesi käsittää yli 30 Joyful Giftcard -korttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää sivuillamme oma personoitu tervehdyksesi lahjan saajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Tämä palvelu edellyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa. 

TEE KORTISTA TAI NETTISIVUISTA ENTISTÄ YKSILÖLLISEMMÄT

Jos tilauksesi määrä ylittää 100 Joyful Giftcard-korttia, voit halutessasi lisätä verkkosivujen lisäksi yksilöllisen tervehdyksesi ja yrityksesi logon myös lahjakortteihisi. Tämä palvelu edellyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG tai vektori- EPS-muodossa. Mikäli olet kiinnostunut linkittämään myös oman videotervehdyksesi mukaan, niin onnistuu sekin palvelussamme – kysy lisää asiakaspalvelustamme! 

TOIMIVA ASIAKASPALVELU

Jos lahjan saajalla tulee jotakin kysyttävää tai hän huomaa toimituksen jälkeen lahjassasi jotakin vikaa, voi hän ottaa yhteyttä Joyful Giftcardin kotimaiseen asiakaspalveluun, joka auttaa kaikkina arkipäivänä kaikissa tapauksissa. Tämän helpommaksi ei lahjan antaminen voi enää tulla! 

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous! 

Alla näet Joulu 2020 Joyful lahjakortin kuvaston:

 

Tuote: 730055