« Takaisin

Lahjakortti Henkilökunnalle (Vinga)Lahjakortti työntekijälle: Vinga of Sweden henkilöstölahjakotti

Anna Vinga lahjakortti lahjaksi työntekijälle. Lahjakortti on mainio tapa ilahduttaa, kiittää ja palkita henkilökuntaa. Jouluna on tapana antaa joululahjoja henkilöstölle, mutta lahjakortti on aiemmin aiheuttanut verotuksellisia ongelmia. Verottajan mukaan lahjakortin valikoima täytyy rajata tiettyihin tuotteisiin, jotta se on verotuksellisesti hyväksyttävissä. Vinga henkilöstö lahjakortti on luotu ratkaisemaan tämä verotukseen liittyvä ongelma.

Vinga henkilökunnan lahjakorttia on kahden eri hintaista, eli 30 euron ja 59 euron hintaisia. Toimituskulut ovat laskettu hintaan. Jokainen lahja toimitetaan suoraan lahjan saajalle, lähimpään PortNordin tai Matkahuollon kumppanien lähimpään toimipisteeseen.

Lahjakortit voidaan lähettää sähköpostilla pdf-lahjakorttina tai korttina (kirje) perinteisellä postilla. Lahjakortin saaja saa kirjautumistunnukset vingalahjakortti.fi sivustolle, josta voit valita oman lahjansa.

Valittavissa on kaksi (2) eri hintaista lahjakorttia henkilökunnalle:

  • 30 € / kpl (alv 0 %)
  • 59 € / kpl (alv 0 %)
  • Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Katso demokaupasta valikoima:

  1. Siirry Vingalahjakortti.fi / Getmygift -sivulle
  2. Syötä HR30 tai HR59 lunasta lahjakortti kohtaan. Henkilökuntalahjakortti 30 €, koodi: HR30, Henkilökuntalahjakortti 59 €, koodi: HR59.

Jos tilaat yli 250 lahjakorttia, niin voimme räätälöidä budjettiin sopivan erikoishintaisen lahjakortin ja myös lahjojen määrää voidaan räätälöidä. Tuotteet ainoastaan Vinga of Sweden valikoimasta.

Kortti ja kirjautumissivu voidaan personoida pientä lisähintaan vastaan (minimi 50 kpl). Huom. tarjoamme personoinnin ilmaiseksi, jos tilaat ennen 20.11.2020. Edellyttää vähintään 50 kpl lahjakortin tilaamista.

Katso tästä vinga lahjakortti pdf-tiedosto.

Käy katsomassa muita joululahjoja yrityksille.

Lue verottajan ohjeet tästä.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Tuote: 991671