Paidan painatus: Näillä menetelmillä paitojen painatukset

Paidan painatus voidaan toteuttaa usealla eri menetelmällä ja yleisimmin käyteyt painotekniikat ovat silkkipainatus ja lämpösiirtopainatus (siirtokuva).

Silkkipainatus on yleisimmin käytetetty painomenetelmä paitojen painatuksissa

Seripaino eli silkkipaino on se klassinen ja hyvin laadukas painotekniikka, jolla tehdään muun muassa -> painatukset t-paitoihin, collegepaitoihin ja huppareihin. Videolla esitellään tarkemmin, mitä on silkkipainatus ja minkälaisia tuotteita voidaan painattaa kyseisellä menetelmällä.

Lämpösiirtopainatus (siirtokuva) soveltuu erinomaisesti pienten määrien painattamiseen

Siirtokuvapainatus on erinomainen valinta silloin, kun tilausmäärä on pieni ja haluat monivärisen painatuksen vain muutamaan tuotteeseen. Lämpösiirtopainatusta voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla ja nämä ovat: digipainettu siirtokuva ja silkkipainettuna siirtokuva. Digipainettu kuumasiirtopainatus on näistä kahdesta se edullisempi vaihtoehto pienten määrien painattamisessa.

Sublimaatiopainatus: polyesteristä valmistettujen paitojen painatuksiin

Sublimaatiopainatus soveltuu parhaiten polyesteristä valmistettujen paitojen ja tekstiilien painamiseen. Videolla esitellään, mitä on sublimaatio.

HXD - 3D painatus

HXD painatus on kolmiulotteisen tyylinen kustomontimenetelmä, jolla logo saadaan paidassa näyttämään tyylikkäältä. Tällä painotekniikalla voidaan toteuttaa 3D logo esimerkiksi pikeepaitohin ja lippiksiin. Ota yhteyttä, niin kerromme, mitkä valikoimamme tuotteet voit tilata HXD painatuksella.