Juomapullot

Juomapullot painatuksella / yrityksen logolla! Meillä on todella laaja valikoima juomapulloja, joihin saa oman painatuksen tai kaiverruksen. Useimmiten juomapulloihin toteutetaan yrityksen logo tai muu viesti painatuksella tai kaiverruksella. Meiltä löydät edullisia mainoslahjaksi sopivia vaihtoehtoja sekä myös laadukkaita juomapulloja tunnetuilta tuotemerkeiltä, joita voit antaa liikelahjaksi asiakkaille ja henkilökunnalle sekä yhteyistyökumppaneille.

Juomapulloja on saatavana useissa eri materiaaleissa kuten esimerkiksi lasi, tritaani, alumiini ja ruostumaton teräs.

Logo juomapulloon toteutetaan sillä menetelmällä, joka on mahdollista ja mikä tuotteeseen sopii parhaiten. Logon värit ja muoto ovat vaikuttavat myös siihen, millä painotekniikalla se kannattaa kustomoida juomapulloon. Alumiini- ja teräsjuomapulloihin voidaan tehdä laserkaiverrus tai vaihtoehtoisesti painatus. Muovi-, tritaani- ja lasijuomapulloihin useimmiten logo toteutetaan painatuksella.

Yleisimmät painotekniikat ovat tampopainatus, silkkipainatus ja laserkaiverrus.

Esittelemme ainoastaan valikoimapoimintoja, joten otathan yhteyttä, jos et löytänyt toivomasi näköistä juomapulloa - me tarjoamme sen teille. Toimitamme kaikki juomapullot logolla kustomoituna - painatuksella tai kaiverruksella, aina edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 101 kpl
12