Tuotteiden yksilöinti: Painatus, Brodeeraus, Kaiverrus

Toteutamme tuotteisiin teidän yrityksen logon, mainoksen tai muun viestin eri yksilöintitekniikoita käyttäen. Esittelemme menetelmiä, joilla logon kustomointi tuotteeseen voidaan toteuttaa.

 • Brodeeraus / kirjonta: logo ommellaan brodeerauskoneella tekstiiliin
 • Brodeeratut merkit / aplikointi
 • Silkkipainatus / silkkipaino: klassinen ja kestävä painomenetelmä. Silkkipainatuksella voidaan painaa tekstiilit ja muut materiaalit.
 • Tampopainatus: yleinen painomenetelmä, jota käytetään kovien ja pehmeiden tuotteiden painamiseen. Vaatepainatuksissa harvemmin käytetään tätä painomenetelmää.
 • Siirtokuvapainatus (lämpösiirto): silkkpainettu siirtokuva tai digitaalinen monivärinen siirtokuvapainatus.
 • Lämpösiirtopainatus / vinyylisiirtokuva: yksivärinen leikattu lämpösiirtokalvo prässätään tuotteeseen kuumentamalla. Lämpösiirtopainatukset ja siirtokuvapainatukset ovat siitä hyviä painomenetelmiä, koska niillä pystytään toteuttamaan painatukset usealle erilaiselle materiaalille.
 • Heijastava painatus
 • Sublimaatiopainatus: useimmiten painetaan valkoiselle polyesterikankaalle. Sublimaatiopainatuksen etuna on valokuvamaiset moniväripainatukset. Sublimaatiopainatuksella voidaan myös painaa esimerkiksi tiettyihin mukeihin (kahvimukit) ja juomapulloihin.
 • Laserkaiverrus: laserkaiverrus toteutetaan useimmiten metalli- ja ja puupinnoille sekä myös lasiin.
 • Etsaus: Etsaustekniikalla voidaan toteuttaa logo esimerkiksi metalliin.
 • DTG painatus "t-paitatulostus": valokuvamainen moniväripainatus, jolla saa tehtyä painatuksia esimerkiksi t-paitohin. Yksi negatiivinen asia tässä tekniikassa on esimerkiksi verrattuna silkkipaino -tekniikkaan on, että se ei todennäköisesti ole yhtä kulutusta kestävä ja pitkäikäinen. Tarkkoja pms -värejä ei pystytä toteuttamaan.
 • 360° digipainatus juomapulloihin ja termospulloihin. Kyseinen painatustekniikka on toteutettavissa vain tiettyhin juomapulloihin. Kysy lisää!
 • 360° laserkaiverrus metallisiin juomapulloihin ja termospulloihin.
  360° laserkaiverrusta tarjoamme rajalliseen valikoimaan. Kysy lisätietoja!


Suosittelemme lukemaan aineistovaatimuksista, eli missä muodossa lähetät meille logosi, jotta se saadaan painettuna, brodeerattua tai kaiverrettua mahdollisiman vaivattomasti ja laadukkaasti. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan aineistovaatimuksista:


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!


Näillä menetelmillä logo kustomoidaan mainostuotteisiin

Katso videot, jossa esitellään, mitä on silkkipainatus, lämpösiirtopainatus, tampopainatus, sublimaatiopainatus, laserkaiverrus, brodeeraus, linssitarra (doming), HXD ja Hotstamping & Debossing.

Silkkipaino / Seripaino (silkkipainatus) - vaatteiden ja mainostuotteiden painatus silkkipainatuksella

Silkkipaino on todella monipuolinen painomenetelmä ja sillä voidaan tehdä painatuksia tekstiileihin sekä koviin mainostuotteisiin. (klikkaa) -> Paidan painatus useimmiten toteutetaan silkkipainatuksella

Brodeeraus

Tampopaino / tampopainatus

Sublimaatiopainatus

Siirtokuvapainatus / Lämpösiirtopainatus

Linssitarra / Doming

Laserkaiverrus

HXD painatus

Hotstamping & Debossing

360° digipainatus juomapulloihin

360 digipainatus voidaan toteuttaa moneen juomapulloon ja termospulloon. Videolla esitellään 770 ml alumiininen juomapullo 360 digipainatuksella.

360° laserkaiverrus metalliseen termospulloon tai juomapulloon

Kuvassa 360 laserkaiverrus toteutettuna termospulloon. Eli kuvan sininen termospullo on kaiverrettu 360 astetta pulloa kiertäen. Laserkaiverrus on aiemmin vaatinut tasaisen (litteän) pinnan, mutta nyt tällä tekniikalla voidaan toteuttaa suurempia ja leveämpiä kaiverruksia pyöreisiin tuotteisiin. 360 laserkaiverrus onnistuu myös tähän termosjuomapulloon.

Mikäli et ole aiemmin ostanut mainoslahjoja ja yrityslahjoja, niin meillä on toinen sivusto, jonne olemme luoneet mainostuotteiden oppaan (linkki ->): liikelahja ja mainoslahja - ostajan opas.Tutustu valikoimaan oikealla näkyvästä valikosta tai siirry alla olevista linkeistä tuoteryhmien sivuille: