Miesten Takit

Takit omalla logolla - Poimintoja miesten takkien valikoimasta. Täältä löydät inspiraatiota yrityksen takkien päivittämiseen. Toteutamme takkiin brodeerauksen tai painatuksen, esim. logon. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle takit omalla logolla toteutettuna.

Tuotevalikoimasta löydät miesten takkeja moneen makuun ja tyylin sekä jokaiselle vuodenajalle. Laaja valikoima kattaa kesä-, välikausi- ja talvitakit. Takkeja on useita erilaisia kuten esimerkiksi kevyttoppatakkeja, toppatakkeja, kuoritakkeja, bisnesstakkeja, softshell -takkeja ja monia muita. Meiltä saat perinteiset yritys- ja mainosvaatteeksi suunnitellut takit sekä myös takkeja tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Osaa takeista on saatavana myös naisten mallisena, joten miehille ja naisille löytyvät samat takit, jotta voitte pukea yrityksen työntekijät saman tyylisesti.

Esittelemme ainoastaan poimintoja takkivalikoimasta, joten otathan yhteyttä, niin kerromme lisää minkälaisia takkeja meillä on tarjota teidän yritykselle. Toimitamme kaikki takit omalla painatuksella tai brodeerauksella - aina kilpailukykyiseen hintaan.

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 167 kpl
123