Kasvomaskit painatuksella / logolla + Kasvovisiirit ja Käsidesit

Tilaa brändätyt kasvomaskit omalla painatuksella, esimerkiksi kustomoituna yrityksen logolla . Saatavana myös ilman painatusta. Valikoimasta löydät kangasmaskeja, jotka ovat valmistettu puuvillasta, luomupuuvillasta ja polyesteristä. Tämän lisäksi valikoimassa on kertakäyttöisiä kirurgisia maskeja. Esimerkiksi firman, yhdistyksen, järjestön tai joukkueen / seuran logo voidaan painattaa maskeihin eri painotekniikoilla esim. silkkipainatus, lämpösiirtopainatus / siirtokuvapainatus, sublimaatiopainatus -riippuen maskin materiaalista ja siihen parhaiten soveltuvista painomenetelmistä.
Kankaisiin kasvomaskeihin on mahdollista tehdä painatus, mutta kirurgisiin suu-nenäsuojuksiin emme tee painatuksia. Mikäli haluat ostaa kirurgin maskeja mainoslahjaksi, suosittelemme harkitsemaan yksittäispakattuja kirurgin kasvomaskeja, joihin toteutamme toivomasi painatuksen pakkaukseen. Tutustu valikoimaan! Pyydä tarjous ja tilaa kustomoidut kasvomaskit omalla logolla brändättynä!

Valikoimasta löydät henkilökohtaiset suojavarusteet: mm. hengityssuojaimet, kasvomaskit, kangasmaskit, kasvovisiirit, pisarasuojat, suojakäsineet ja käsidesit, joita käyttämällä vähennät riskiä esimerkiksi Covid-19 koronaviruksen tarttumiselta itseesi ja muihin.

Meiltä voit tilata mm. käsidesit omalla logolla / painatuksella!

Voit myös tilata tuotteita ilman painatusta, jos et halua niihin yrityksen logoa tai muuta mainosta.

Kirurgin maskeja voit tilata bulkkipakattuna 50 kpl seteissä ilman logopainatusta. Tutustu tuotevalikoimaan, kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 66 kpl

Kasvomaskin pidike

kasvomaskin-pidike.jpg&width=400&height=500

Tuote: 936434

Hinta: 0.67 €

Kasvosuoja: Visiiri

kasvosuoja.jpg&width=400&height=500

Tuote: 949316

Hinta: 14.50 €

Antibakteerinen Kasvovisiiri

antibakteerinen-kasvovisiiri.jpg&width=400&height=500

Tuote: 969161

Hinta: 4.00 €
12