Kasvomaskit painatuksella / logolla + Kasvovisiirit, Käsidesit ja pikatestit

Tilaa brändätyt kasvomaskit omalla painatuksella, esimerkiksi kustomoituna yrityksen logolla . Saatavana myös ilman painatusta. Valikoimasta löydät kangasmaskeja, jotka ovat valmistettu puuvillasta, luomupuuvillasta ja polyesteristä. Tämän lisäksi valikoimassa on kertakäyttöisiä kirurgisia maskeja. Esimerkiksi firman, yhdistyksen, järjestön tai joukkueen / seuran logo voidaan painattaa maskeihin eri painotekniikoilla esim. silkkipainatus, lämpösiirtopainatus / siirtokuvapainatus, sublimaatiopainatus -riippuen maskin materiaalista ja siihen parhaiten soveltuvista painomenetelmistä.
Kankaisiin kasvomaskeihin on mahdollista tehdä painatus, mutta kirurgisiin suu-nenäsuojuksiin emme tee painatuksia. Mikäli haluat ostaa kirurgin maskeja mainoslahjaksi, suosittelemme harkitsemaan yksittäispakattuja kirurgin kasvomaskeja, joihin toteutamme toivomasi painatuksen pakkaukseen. Tutustu valikoimaan! Pyydä tarjous ja tilaa kustomoidut kasvomaskit omalla logolla brändättynä!

Valikoimasta löydät henkilökohtaiset suojavarusteet: mm. hengityssuojaimet, kasvomaskit, kangasmaskit, kasvovisiirit, pisarasuojat, suojakäsineet ja käsidesit, joita käyttämällä vähennät riskiä esimerkiksi Covid-19 koronaviruksen tarttumiselta itseesi ja muihin.

Meiltä voit tilata mm. käsidesit omalla logolla / painatuksella!

Voit myös tilata tuotteita ilman painatusta, jos et halua niihin yrityksen logoa tai muuta mainosta.

Kirurgin maskeja voit tilata bulkkipakattuna 50 kpl seteissä ilman logopainatusta. Tutustu tuotevalikoimaan, kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Nyt myös saatavana korona kotitesti (pikatesti), joka näyttää tulokset 15 minuutissa.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 67 kpl

Kasvomaskikotelo (100 kpl)

kasvomaskikotelo.jpg&width=400&height=500

Tuote: 999403

Hinta: 0.52 €

Antibakteerinen kasvomaskikotelo

kasvomaskikotelo.jpg&width=400&height=500

Tuote: 994026

Hinta: 3.09 €

Kasvomaskin suojakotelo

kasvomaski-suojus.jpg&width=400&height=500

Tuote: 991777

Hinta: 1.13 €
12