Joululahjat yrityksille | Yrityslahjat Joulu

Yrityslahjat - Joululahjat yritykselle, henkilökunnalle / työntekijöille ja asiakkaille. Poimintoja valikoimasta, josta työnantaja löytää joululahjoja henkilöstölle (henkilöstölahjat), asiakkaille (asiakaslahjat) sekä yhteistyökumppaneille. Täältä löydät muutamia lahjaideoita meidän liikelahjat Joulu -valikoimasta. Jouluna on kiva muistaa ja ilahduttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä henkilöstöä lahjalla. Sitä varten olemme poimineet tuotteita valikoimastamme, jotta voitte helpommin löytää sopivan lahjatuotteen. Jos et löytänyt mieluisaa Joulun liikelahjaa, ota yhteyttä, niin järjestämme sen teille! Voimme myös rakentaa teille oman tyylisen lahjasetin. Mikäli et halua antaa samaa tuotetta kaikille, niin lahjakortti on yksi hyvä vaihtoehto, jolla jokainen työntekijä ja asiakas saa itse valita oman lahjansa. Meiltä saat myös suomalaiset / kotimaiset, eettiset ja ekologiset joululahjat - Kysy lisätietoja! Mikäli mietit, mitä antaa lahjaksi yritykselle & työntekijöille, ota rohkeasti meihin yhteyttä - autamme mielellämme löytämään toiveitasi vastaavat yritysjoululahjat.

Tuotteisiin on mahdollista toteuttaa yrityksen logo painatuksella, kaiverruksella tai brodeerauksella - riippuen siitä, mikä siihen sopii parhaiten. Huomioithan, että lahjakorttien tuotelahjoihin ei toteuta logoa - korttiin voidaan lisätä oma joulutoivotus.

Joululahjojen toimitusaika: lahjat toimitamme teille noin yhdessä viikossa, mikäli tuotteisiin ei toteuteta logopainatusta tai muuta yksilöintiä. Kysy tarkka toimitusaika, jos haluat tuotteisiin yrityksen logon tai muun viestin.

Sähköiset lahjakortit toimitamme teille nopeasti, jopa saman päivän aikana, korkeintaan muutaman päivän sisällä. Lahjakortti on hyvä valinta, kun joululahjojen hankinta on jätetty viime hetkeen tai haluatte antaa lahjan saajan itse valita joululahjansa.

Hinnat ovat alv 0 %. Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja!

Pyydä tarjous, niin saat tietää tarkan hinnan tilaukselle!

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 238 kpl

Tove Adman tarjoilukulho betonista

tove-adman-tarjoilukulho-betonista.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1073040

Hinta: 28.00 €

Uunivuoka Orrefors Jernverk

uunivuoka-orrefors-jernverk.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1072844

Hinta: 82.00 €

College Kylpytakki

college-kylpytakki.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1064243

Hinta: 46.00 €

Painopeitto Kosta Linnewäfveri

painopeitto-kosta-linnewafveri.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1064261

Hinta: 116.00 €

Vinga Sherpa Torkkupeitto

vinga_sherpa-torkkupeitto.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1063461

Hinta: 45.00 €
12...4