Joululahjat yrityksille | Yrityslahjat Joulu

Yrityslahjat - Joululahjat yritykselle. Poimintoja valikoimasta, josta löydät joululahjat asiakkaille ja henkilökunnalle / työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille. Täältä löydät muutamia lahjaideoita meidän liikelahjat Joulu -valikoimasta. Jouluna on kiva muistaa ja ilahduttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä lahjalla. Sitä varten olemme poimineet tuotteita valikoimastamme, jotta voitte helpommin löytää sopivan lahjatuotteen. Jos et löytänyt mieluisaa Joulun liikelahjaa, ota yhteyttä, niin järjestämme sen teille! Voimme myös rakentaa teille oman tyylisen lahjasetin. Mikäli et halua antaa samaa tuotetta kaikille, niin lahjakortti on yksi vaihtoehto, jolla jokainen saa itse valita oman lahjansa. Meiltä saat myös suomalaiset / kotimaiset, eettiset ja ekologiset joululahjat - Kysy lisätietoja!

Tuotteisiin on mahdollista toteuttaa yrityksen logo painatuksella, kaiverruksella tai brodeerauksella - riippuen siitä, mikä siihen sopii parhaiten. Huomioithan, että lahjakorttien tuotelahjoihin ei toteuta logoa - korttiin voidaan lisätä oma joulutoivotus.

Joululahjojen toimitusaika: lahjat toimitamme teille noin yhdessä viikossa, mikäli tuotteisiin ei toteuteta logopainatusta tai muuta yksilöintiä. Kysy tarkka toimitusaika, jos haluat tuotteisiin yrityksen logon tai muun viestin.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Joulun liikelahjoista!

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 113 kpl

Orrefors Jernverk Kokkiveitsi

orrefors_jernverk_kokkiveitsi.jpeg&width=400&height=500

Tuote: 725858

Hinta: 28.50 €

Santoku Kokkiveitsi

santoku_kokkiveitsi.jpg&width=400&height=500

Tuote: 724501

Hinta: 28.90 €

Bluetooth kaiutin omalla logolla

bluetooth-kaiutin-yrityksen-logolla.jpg&width=400&height=500

Tuote: 658678

Hinta: 19.22 €

Pöytätuli Burn

poytatuli_burn.jpg&width=400&height=500

Tuote: 730247

Hinta: 95.00 €
12