RFX CARE

Suomessa RFX CARE tuotteet yrityksille tarjoaa Mediawear. Toimitamme RFX+CARE suojain- ja turvallisuustuotteet asiakasyrityksen logolla brändättynä. Tuotteet kustomoidaan asiakkaan logolla ja mainoksella.

RFX CARE on Tanskalainen yritys, jolla on omat tuotantolaitokset Kiinassa ja Liettuassa. He ovat valmistaneet ensiapu- ja turvallisuustuotteita jo vuodesta 1979. Heillä on satojen henkilöiden tiimi, jotka vastaavat tuotekehityksestä, tuotteiden valmistuksesta sekä niiden korkeasta laadusta. Heidän tärkein fokus on luoda laadukkaita tuotteita, jotka ovat turvallisia, huomioiden vastuullisuus (ihmiset ja ympäristö).

Graid kasvomaski

Graid kasvomaski

Graid kasvomaski (Graid Protection tyyppi IIR ) on suosittu RFX-Care:n valmistama kirurginen maski, joka on hyväksi todettu. Kertakäyttöisiä maskeja voit tilata bulkkipakattuna 50 kpl pakkauksiin. Valikoimasta löytyy myös yksittäispakattuja kertakäyttömaskeja. Kertakäyttöisiin maskeihin emme tee logopainatuksia, mutta voit tilata kasvomaskit yksittäispakattuna brändätyssä kuoressa / pakkauksessa. Kirugisia maskeja myydään myös bulkkipakattuna 50 kpl pakkauksiin. Bulkkipatatut maskit toimitetaan ilman logopainatuksia.

Kysy lisätietoja!

Mediawear yritysmyynti tarjoaa RFX CARE kasvomaskit ja muut henkilösuojaintuotteet yrityksille, yhdistyksille, järjestöille ja seuroille.

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tilaamaan teidän yritykselle RFX+CARE valmistamia tuotteita kustomoituna firman logolla tai mainospainatuksella. Toki voit tilata myös ilman omaa mainospainatusta. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan lisää, minkälaisia tuotteita voimme tarjota juuri teille.

Siirry katsomaan poimintoja valikoimasta, josta löydät esimerkiksi kasvomaskeja:

https://www.mediawear.fi/tuotteet.html?id=64948/

RFX+CARE verkkosivut

https://www.rfxcare.com/