« Takaisin

MagLite - Mag Tac LedTeollisuuskäyttöön ja taktiseen käyttöön suunniteltu ladattava mattamusta LED valaisin. Soveltuu kaikkein vaativimmille käyttäjille ja ladattavuuden ansiosta säästää hankintahintansa nopeasti takaisin alhaisten käyttökustannusten takia. Suuri valovirta, pieni koko ja rakenne, joka kestää lähes mitä tahansa. Tukeva klipsi mahdollistaa monipuolisen kiinnittämisen liiviin, vyölle, taskuun, varustelaukkuun tms. paikkaan, josta valaisin on nopeasti otettavissa käyttöön. Soveltuu myös asekiinnitykseen yleisimpiin kiinnikkeisiin ja pysyy toimintavarmana myös rekyylin aikana. 
Valaisinta säilytetään lataustelakassa, josta se on otettavissa suoraan käyttöön. Telakka on suunniteltu pöydällä pidettäävksi tai seinälle tai ajoneuvoon asennettavaksi. 
 
Uudenlainen yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Kirkkaan alueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.  
 
Helppokäyttöinen QuickClick kantakytkin:  
1 painallus: Hetkellinen Max (nappi pidetään pohjassa)  
2 painallusta: Jatkuva Max  
3 painallusta: Jatkuva Eco energiansäästötaso 
4 panallusta: Huomiovilkku 
 
Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 533 lumenia, valon kantama 178 m, valon voimakkuus 7878 candelaa. Paloaika max valovirralla 2 h 30 min ja eco asetuksella 4 h. Latausaika täysin tyhjästä täyteen n. 2 h 30 min. Älylaturi lataa akun nopeasti 80 % varaustilaan ja loppulatauksen hitaammin akun eliniän pidentämiseksi. Lataustelakassa Tri-Color lataustilan ilmaisin. Iskunkestävä 2 m korkeudelta betonilattiaan. Kotelointiluokitus IPX4. Lentokonealumiinia, joka on tyyppi III kova-anodisoitu korroosionkeston parantamiseksi ja havaittavuuden minimoimiseksi. Pituus: 14,7 cm. Halk: 26,7 mm. Paino 159 g akun ja klipsin kanssa.  
 
Toimitetaan lahjapakkauksessa, joka voi myös laittaa piikkiin. Pakkaus sisältää: Valaisin, uudenlainen LiFePO4 (Litium-Rautafosfaatti) akku, 12V tup. syt. USB pistoke, 230V USB verkkolaturi, USB latausjohto (johdon pituus 90 cm), lataustelakka (kiinnitysruuvi sis.), klipsi jossa reikä kiinnitysnarulle sekä akun vaihtotyökalu (jos vaihtotyökalu katoaa, niin vara-akun + napa toimii avaimena). Takuu: Valaisin 10 vuotta, akku 1 vuosi. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta. Valmistettu USAssa, valmistuspaikka lukee valaisimessa.  
 
EMC hyväksytty, eli täyttää EU 89/336/CEE direktiivin vaatimukset elektromagneettisesta yhteensopivuudesta = ei aiheuta häiriöitä muille laitteille.  
 
Lisävarusteet ja varaosat: 
Vyökotelo: AG2L016 
Taskuklipsi: 108-000-965 
Vara-akku: AJXX065 
 
Lisätietoja LiFePO4 akkuteknologiasta: 
LiFePO4 eli Litium-Rautafosfaattiakku (jota kutsutaan myös nimellä LFP) käyttää katodimateriaalina litiumrautafosfaattia. Akulla on merkittäviä etuja käyttäjälle: LFP akku kestää tuhansia lataus-purku jaksoja = pisin elinkaari kaikista akuista, akku on merkittävästi perinteisiä litiumakkutekniikoita turvallisempi (kuin esim. yleinen LiCoO2 jossa käytetään katodina muita materiaaleja), sen voi pikaladata ja purkaa nopeammin ja sen itsepurkautuminen on vain n. 3% / kk. Akku on myös perinteistä litiumioniakkua kevyempi. Akku myös säilyttää kaikista litiumakuista parhaiten toimintakykynsä kuumissa olosuhteissa. Energiatiheys on noin 100 Wh/kg.  
 
Kennon koostumus on vastaava mitä käytetään uusimmissa hybridi- ja sähköautoissa, sähkötyökaluissa ja lääketieteen instrumenteissa sekä sotilasvarusteissa. Käsivalaisimessa LFP akku päihittää aktiivisessa ammattikäytössä kaikki muut tällä hetkellä markkinoilla olevat akkuvaihtoehdot. Hankintahinnaltaan arvokkain akkuteknologia tulee kuitenkin pitkällä jänteellä käyttöikänsä ansiosta ylivoimaisesti edullisimmaksi virtalähteeksi käyttäjälle. 

Minimitilausmäärä: 3 kpl.

Kysy lisätietoja / Pyydä Tarjous!

Tuote: 02537

Hinta:139.00 €