« Takaisin

Lahjakortti yrityksen joululahjaksi

Tilaa yrityksen joululahjaksi lahjakortit! Jouluna yritykset antavat joululahjoja henkilökunnalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Olet tullut tälle sivulle, joten saatat itse olla tilanteessa, jossa mietit, mitä antaa lahjaksi yrityksesi tärkeille henkilöille, työntekijälle, asiakkaalle sekä yhteistyökumppanille. Sopivan lahjan löytäminen on vaikeaa ja varsinkin sellaisen, joka kaikkia ilahduttaisi.

Lahjakortti on hyvä yrityksen joulualahja, jolla annat lahjan saajan itse valita heille parhaiten sopivan joululahjan. 

Useimmat valitsevat itselleen jonkin tuotteen lahjakseen. Laajasta lahjavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, eli heitä parhaiten miellyttävä tuotelahja. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse tai halua vastaanottaa tuotelahjoja, vaan mielummin valitsevat aineettoman lahjan tai lahjoittavat joululahjan rahasumman hyväntekeväisyyteen. Lahjavalikoimassa on hyväntekeväisyysjärjestö, jonne lahjan saaja voi lahjoittaa lahjakortin rahamäärää vastaavan rahasumman.

Lahjakortteihin voidaan lisätä teidän yrityksen oma joulutervehdys, kiitos kuluneesta vuodesta ja logo.

Lahjakortin yksilöinti edellyttää hieman suurempaa tilausmäärää, eli sinun täytyy tilata vähintään 25-30 lahjakorttia, jotta siihen toteutetaan oman tervehdysviesti. Nettisivuille voidaan myös lisätä oma joulutervehdys, eli verkkosivustolle, josta lahjan saaja lahjansa valitsee. Tämäkin edellyttää vähintään 25-30 lahjakortin tilaamista. Alle 25-30 kpl tilauksissa lahjakortit toimitetaan ilman omaa tervehdysviestiä, mutta aina voit henkilökohtaisesti antaa lahjakortin lahjan saajalle ja kertoa hänelle joulutervehdyksesi. 

Valikoimassa on 12 lahjakorttia, jotka ovat eri hintaisia. Saatavana on edullisia lahjakortteja, joiden hinnat alkavat 15 € (alv 0 %) + toimituskulut. Toki valikoimassa on myös arvolahjoja, joiden hinnat nousevat jopa lähes 500 €. Jokaisen budjettiin löytyy sopivan hintainen lahjakortti. Suosituimmat lahjakortit ovat arvoltaan alle 100 euroa ja näin saadaan myös verottaja pidettyä tyytyväisenä, eikä kirjanpitäjältä tule negatiivisia kommentteja tai verotuksellisia yllätyksiä.

Lahjakortti sopii myös viime hetken joululahjaksi, koska toimitamme lahjakortit yrityksellesi jopa saman päivän aikana tai korkeintaan muutaman päivän kuluessa. Tämä edellyttää, että tilaat sähköiset lahjakortit (pdf-tiedosto), jotka toimitamme teille sähköpostilla.

Meillä on valikoimassa kahta lahjakorttia; Vinga ja Joyful. Molemmista löytyy useita eri hintaisia lahjakortteja, joten teidän budjettiin sieltä löytyy sopivan hintainen vaihtoehto. Nämä eroavat toisistaan lahjavalikoimalla, mutta muuten toimintaperiaate on sama. Molempia on saatavana sähköisenä lahjakorttina sekä paperilahjakorttina.

Tutustu lahjakorttien valikoimaan osoitteessa: yrityslahjakortti.com

Tartu toimeen ja tilaa lahjakortti yrityksen joululahjaksi, henkilöstölle, asiakkaille sekä yhteistyökumpaneille!

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Katso myös muut joululahjat yrityksille.

Tuote: 1200196