« Takaisin

Wenger - Evowood 17

Evolution linkkuveitsien uusi aikakausi alkaa!
Aito Sveitsin armeijan taskuveitsi uusilla kestävän kehityksen ajattelua edustavilla ergonomisilla EvoWood kahvoilla. Sveitsissä kasvatettu pähkinäpuu on muusta tuotannosta ylijäänyttä hukkamateriaalia joka kierrätetään Wenger linkkuveitsien kahvoihin hyötykäyttöön, palvelemaan käyttäjää vuosiksi eteenpäin. Näin minimoidaan luontoon kohdistuvaa kuormitusta. Pähkinäpuu on erittäin kulutuskestävää. Jokainen veitsiyksilö on puun hienojen syiden ansiosta erilainen kappale ja samalla ainutlaatuinen toiminnallinen taideteos.
Hankkimalla EvoWood linkkuveitsen voi materiaalivalinnoilla osoittaa pitävänsä luonnosta ja arvostavansa ympäristöä. Pähkinäpuiseen kahvaan on mahdollista saada tilauksesta laserilla upea logo- tai nimimerkkaus.

Kuperaksi ja koveraksi muotoiltu Evolution kahva istuu käteen täydellisesti. 13 toimintoa: Veitsi, pullonavaaja, saha, itseteroittuvat sakset, kynsiviila, tölkinavaaja, ruuvari automaattisella turvalukituksella, naskali, korkkiruuvi, hammastikku, pinsetit ja kiinnitysrengas. Pituus suljettuna 85 mm. 5 vuoden materiaali- ja valmisturvirhetakuu. Toimitetaan metallisessa lahjarasiassa.

Tuotetta ei ole saatavana.

Tuote: 00546

Hinta:47.90 €