« Takaisin

Prodir kynät painatuksellaProdir - Laadukkaat mainoskynät painettuna yrityksen logolla

Sveitsissä valmistetut laadukkaat Prodir kynät ovat tyylikkäitä yrityksille suunnattuja mainoskyniä.

Kuulakärkikynät kirjoittavat noin 5 kilometriä, joten kynä kestää pitkään käytössä. Kynät voidaan kustomoida vastaamaan yrityksenne värejä.

Kyniä on saatavana eri tyylisillä runkomateriaaleilla kuten esimerkiksi läpinäkyvä (transparent), kiillotettu (polished), matta (matt), soft touch (silikonimainen pinta, josta saa hyvän otteen) jne.

Ekologisia mainoskyniä

Prodir on lanseerannut ekologisen kynämalliston, jotka ovat valmistettu mm. kierrätetystä muovista. Kierrätysmuovi on valmistettu heidän oman tehtaan tuotannon ylijäämistä. Tämän lisäksi valikoimassa PLA-biohajoavasta materiaalista valmistettuja kyniä.

Tilaa Prodir kynät omalla painatuksella edullisesti

Tarjoamme kaikki Prodir kynät kilpailukykyiseen hintaan painettuna yrityksen logolla tai toivomallanne viestillä. Painatus kynään on mahdollista toteuttaa kynän runkoon tai klipsiin. Painatuskohdat vaihtelee kynäkohtaisesti.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Prodir kynät omalla painatuksella!

Prodir kynien vähimmäistilausmäärä on 500 kpl.

Prodir kynävalikoimasta löydät mm. seuraavat kynämallit (klikkaa linkkiä, niin näet lisätietoja kynästä): DS1, DS2, DS3, DS3 Biotic, DS3.1, DS4DS5, DS6, DS7, DS8, DS8 metalliklipsillä, DS9, DS10, QS00, QS01, QS02, QS03, QS20, QS30, QS40, QS40 True Biotic, QS50

Suunnittele oma mainoskynä suunnitteluohjelmalla!

Prodir kynän suunnitteluohjelma - luo yrityksenne ilmettä vastaava kynä! Valitse kynän malli ja väri sekä muut yksityiskohdat. Lopuksi voit halutessasi lisätä yrityksenne logon ja näet miltä kynänne voisi näyttää. Vinkki: kun olet suunnitellut kynän, niin tallenna kynän tuotekoodi ja manitse se tarjouspyynnössä. 

Siirry Prodir kynien suunnitteluohjelmaan tästä

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Prodir kynät painettuna omalla logolla!

Tuote: 473947