« Takaisin

Projob Työvaatteet 2021

Projob

2021 Projob työvaatteet mallisto on lanseerattu. Toimitamme Projob työasut painettuna tai brodeerattuna yrityksen omalla logolla - Pyydä tarjous! Katso 2021 Projob kuvasto. Projob tuotevalikoimasta löydät mm. laajan valikoiman takkeja, liivejä, housuja, shortseja ja paitoja (t-paitoja, pikeepaitoja, collegepaitoja, svetareita, huppareita). Tutustu työvaatemallistoon!  Katso Projob kokotaulukko.

Pyydä tarjous Projob vaatteet omalla logolla kustomoituna! Voit myös tilata työasuja ilman oman yrityksen logopainatusta tai brodeerausta.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Tietoa Projob -tuotemerkistä:

Projob työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä. Niiden suunnittelussa lähtökohdaksi on otettu hyvän ergonomian sekä viihtyvyyden varmistaminen. Tuotteiden toimivuus ulkonäköä unohtamatta on meille tärkeää. Tuotteemme sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä.

Työvaatteet jotka vievät uusiin korkeuksiin jalat tukevasti maassa.

Uskomme vakaasti, että se, mikä toimii Ruotsissa, toimii kaikkialla muuallakin ja erityisesti vielä Suomessa. Nopeasti kasvava vientimme Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan on tästä hyvä todiste. ProJob on Ruotsin länsirannikolla toimiva pieni, mutta tehokas ja nuorekas yritys. Haluamme olla tuotekehityksen edelläkävijä ja siksi käytämmekin laadukkaita materiaaleja ja teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden toimijoiden kanssa. Tuotteissamme yhdistyvät laadukas suunnittelu sekä käytännölliset ratkaisut, jotka huomioivat erityisesti vaatteiden käyttäjien monipuoliset tarpeet. Ergonomia. Toimivuus. Laatu. Nämä tärkeimmät arvomme saattavat kuulostaa itsestäänselvyyksiltä. Vaaditaan kuitenkin paljon, jotta tämän päivän työntekijöiden korkeat odotukset täyttyvät – ja vielä enemmän, jotta tiettyyn brändiin tottunut asiakas kokeilee jotakin uutta. Pärjätäkseen kilpailussa ProJobin on aina oltava askeleen edellä suuria brändejä. Tähän haasteeseen vastaamme ilomielin, joka päivä. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen. Tuotteemme sekä tuntuvat, että näyttävät hyviltä – valitse siis PROJOB!

Eettisyys & Ympäristö


Meillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa maailmanlaajuisiin yhteiskunnallisiin ja ympäristöasioihin globaalien toimintojemme kautta. New Wave Group tekee töitä kestävän kehityksen eteen, huomioiden niin sosiaaliset, ekologiset kuin taloudellisetkin näkökulmat. Meidän asiakkaanamme olette tukemassa tätä työtä.

VAROITUS VAATTEET


Heijastavia suojavaatteita kehitetään jatkuvasti, ja ProJob haluaa olla markkinoiden edelläkävijä tarjoamalla uusia tuotteita ja parantamalla jo mallistossa olevia tuotteitaan. Olemme esimerkiksi uudistaneet suuren osan heijastavien vaatteiden valikoimastamme ja valmistamme ainutlaatuisia tuotteita Pohjois-Amerikan markkinoille, joiden lakisääteiset vaatimukset ovat osittain erilaiset kuin Euroopassa. Skandinaviassa heijastavien vaatteiden suosio kasvaa myös vapaa-ajan käytössä erityisesti pimeään vuodenaikaan. Tämän seurauksena edistyksellisempien heijastavien takkiemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.Olemme tästä todella iloisia, koska olemme panostaneet paljon näihin takkeihin ja ne ovat

LUOKITTELUOPAS EN ISO 20471


Heijastavat vaatteet ovat henkilökohtaisia suojavarusteita. Henkilökohtaiset suojavarusteet on suunniteltu ehkäisemään yksilöön kohdistuvia terveys- ja turvallisuusriskejä. Henkilökohtaisille suojavarusteille Euroopassa asetetut erityisvaatimukset on määritelty EN-normeissa. Tuotteet, jotka läpäisevät perusturvavaatimukset, voidaan merkitä CE-merkillä. Jotta tuote voidaan hyväksyä ja sille myöntää CE-merkintä, asianmukaisesti valtuutetun tahon on täytynyt testata ja sertifioida se.

HEIJASTAVAT VAATTEET AMMATTIKÄYTTÄJÄLLE

Nämä vaatteet on CE-merkittävä ja hyväksyttävä normin EN ISO 20471 mukaisesti. Normissa määritellään mm. mitkä värit ovat sallittuja, mihin kohtaan heijastava materiaali tulee sijoittaa ja mitä tietoja vaatteiden mukana on toimitettava. Vaatteiden suunnittelun on myös seurattava tiettyjä ohjenuoria, jotta näkyvyydestä saadaan mahdollisimman hyvä. Normiin kuuluu kolme luokkaa. Normissa todetaan, miten paljon fluoresoivaa kangasta kunkin luokan vaatteessa on oltava ja miten suuri heijastavan alueen tulee olla.

EN ISO 20471, LUOKKA 1


Nämä vaatteet tarjoavat vähäisimmän suojaustason. Fluoresoivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,14 m2 ja heijastavan alueen 0,10 m2. Voidaan käyttää ainoastaan, jos ajoneuvoja kohdataan työssä vain vähän ja/tai liikenne on hidasnopeuksista.

EN ISO 20471, LUOKKA 2


Tarjoaa selvästi paremman suojaustason kuin luokka 1 erityisesti päivällä, hämärässä tai sumuisella säällä. Fluore-soivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,50 m2 ja heijastavan alueen 0,13 m2. Luokan 2 vaatteita käytetään satamissa, rautateillä, rakennustyömailla, parkkialueilla, maastoetsinnöissä, kuorma-ajoneuvoissa sekä muissa paikoissa, joissa luokkaa 3 ei tarvita.

EN ISO 20471, LUOKKA 3

Nämä vaatteet tarjoavat korkeimman suojaustason. Fluoresoivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,80 m2 ja heijastavan alueen 0,20 m2. Tulee käyttää nopeasti liikkuvan liikenteen läheisyydessä.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous!

Tuote: 500787