« Takaisin

Vinga of Sweden liikelahjat 2019

Vinga yrityslahjat - kevät / kesä 2019

Vinga of Sweden on ruotsalainen yritys, joka on keskittynyt valmistamaan ja suunnittelemaan käytännöllisiä tuotteita kotiin. Vingan tuotteet ovat suunniteltu yrityslahjaksi, tuotteista lahjapakkauksiin. Vingan tuotteet ovat myös hintatasoltaan liikelahjoiksi sopivia, eli valikoimasta löydät edullisia sekä keskihintaisia lahjaideoita. Vingan mallisto päivittyy kaksi kertaa vuodessa: alkuvuodesta ilmestyy kevät/kesä mallisto ja alkusyksystä syksy/joulu -kuvasto. Osaa tuotteista on saatavana ympäri vuoden. Vinga on viime vuosina lisännyt valikoimaansa ympäristöystävällisesti tuotettuja tuotteita ja se lämmittää meidän mieltä. Mallistosta löydät mm. luomupuuvillasta valmistetut pyyhkeet ja kangaskassit.

Vinga of sweden 2019 uudet liikelahjat / mainoslahjat ovat nyt saatavana. Vingan lahjavalikoimasta löydät yritykselle laajan valikoiman tuotteita, jotka tarjoamme logolla painetttuna / brodeerattuna sekä myös ilman logoyksilöintiä.

Vingan tuotevalikoimasta löydät mm. kylmälaukut, reput, kassit, pyyhkeet, rantapyyhkeet, juomapullot, piknikpeitot, vesilämpömittarit, pelejä kesän leikkehin, riippumattoja, istuintyynyjä, fleece ponchoja, torkkupeittoja, golfpyyhkeitä, kylmä/kuumageelit, polkupyörälaukkuja, termospulloja, grillihalsterit, grillivartaat, patakintaat, esiliinat, BBQ grillaajan lahjasettejä, lautasia, mukeja, karahvit, tarjottimet, pippurimyllyt, salaattimottimet, leikkuulaudat, kattilat, paistinpannut, veitset, sammutuspeitteet, kynttilät, lyhdyt sekä kesälahjoja. Suuri osa tuotteista on pakattu nättiin lahjapakkaukseen. 

Vingan uusi 2019 kevät / kesä kuvasto on julkaistu ja sieltä löydät tyylikkäitä lahjoja yritykselle vaikkapa kesäahjaksi. Alla näet kuvaston: