« Takaisin

Pelipaidat ja Seuravaatteet - Craft Teamwear 2021 - Painatuksella / logolla



Seuravaatteet painatuksella / logolla - Craft teamwear

Toimitamme kaikki Craft vaatteet omalla painatuksella, esimerkiksi seuran logolla - Pyydä tarjous! 

Craft teamwear 2021 seuravaatteet -kuvasto (linkki kuvastoon).

Valitse joukkueellesi tyylikkäät seuravaatteet Craft tuotemerkiltä. Craft Teamwear –mallisto tarjoaa laadukkaita seuravaatteita ja pelipaitoja sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Ajaton mallisto pitää sisällään innovatiivisia, teknisiä vaatteita, jotka luovat optimaaliset edellytykset menestymiselle. Kattavasta valikoimasta löytyvät joukkueelle yhtenäiset tuotteet naisille, miehille ja junioreille (pelipaidat, t-paidat, pikeepaidat, housut, shortsit, trikoot, hupparit, takit, reput, laukut, lippikset, pipot, käsineet, kengät jne.) Ergonomisesti suunnitellut tuotteet yhdessä laadukkaiden ja toiminnallisten materiaalien kanssa takaavat parhaan käyttömukavuuden. Urheiluseuran vaatteet omalla painatuksella, brodeerauksella - kustomoituna seuran logolla tarjoaa Mediawear. Ota yhteyttä!

Miksi valita Craft Teamwear?

Kuten sanonta kuuluu, hyökkäys on paras puolustus. Siksi panostamme täysillä joukkuevaatteisiin. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:
• Kattavat mallistot naisille, miehille ja junioreille.
• Ergonomisesti suunnitellut ajattomat mallit.
• Suuret varastot, hyvä saatavuus ja nopeat toimitukset.
• Kokonaisvaltaisesti erittäin korkea palvelutaso sillä saatavana myös Craftin koko muu laaja mallisto, johon kuuluvat esimerkiksi alusasut ja muut tekstiilit.
• Huippu laadukkaat ja toiminnalliset materiaalit takaavat parhaan
käyttömukavuuden.

Vahva yhteishenki ja yhteiseen tavoitteeseen pyrkiminen ovat tärkeä osa joukkueurheilun viehätystä. Tarjoamme kaikentasoisille ja -ikäisille urheilijoille teknisiä treeni- ja pelivaatteita, jotka luovat joukkueelle yhtenäisen ilmeen ja pitävät yllä joukkuehenkeä.

Ja mikä tärkeintä: kun teet yhteistyötä kanssamme, voit luottaa siihen, että suorituskyvyn optimointi, yhtenäisen ilmeen luominen ja joukkuehengen vahvistaminen on mahdollista joka päivä ympäri vuoden.

RAKENNA TÄYDELLINEN KOKONAISUUS!

Teamwear -mallistosta löytyy vaatteita kaikkiin pelaajien tarpeisiin – treenaamiseen säässä kuin säässä, lämmittelyyn ja peleihin.

Pro Control

Hallitsemalla peliä kasvatat voiton mahdollisuutta. Pro Control -vaatteet on suunniteltu urheilijoille, jotka uskaltavat johtaa, treenaavat tarkoituksella ja tekevät kaikkensa voittaakseen. Tekniset materiaalit, ergonominen muotoilu ja nerokkaat yksityiskohdat auttavat sinua hallitsemaan jokaista pelin käännettä.

Squad

Yksiväristä ja klassista. Minimalistista ja selkeää. Squad–vaatteet vahvistavat joukkuehenkeä, ja niiden hyvä kosteudensiirtokyky ja joustavuus luovat mainiot edellytykset optimaalisille suorituksille.

Progress Contrast

Kontrastien kautta voi syntyä jotain yllättävää. Kenties uusi harhautusliike, pelikuvio tai käänteentekevä taktiikka. Tyylikkäät kontrastivärisillä raidoilla varustetut Progress Contrast –vaatteet uhkuvat asennetta ja siirtävät tehokkaasti kosteutta iholta.

Joukkuehenki on yksi joukkueen tärkeimmistä voimavaroista. Vahvan yhteishengen ja yhteisen tavoitteen innoittamana voidaan päihittää pahinkin vastustaja. Craft Teamwear perustuu tälle idealle ja palvelee joukkueita, jotka haluavat optimoida suorituskykynsä ja vahvistaa joukkuehenkeään. Tekniset materiaalit takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden, ja yksityiskohdat, kuten verkkokangas ja elastiset paneelit, tekevät materiaaleista hengittäviä ja mahdollistavat hyvän liikkuvuuden.

Hikoilu on luonnollinen lämmönsäätelymekanismi, joka estää kehon ylikuumenemisen. Craftin tekniset alusasut tukevat tätä fysiologista reaktiota ja varmistavat, että sinun ja joukkuetovereidesi kehonlämpötila pysyy pelatessa aina optimaalisena.

Practise makes perfect

Parhaiten menestyvät ne, jotka treenaavat ahkerasti. Jotka harjoittelevat jokaista liikettä, kunnes se sujuu täydellisesti. Progress Practise –vaatteet antavat erinomaiset edellytykset tehokkaaseen harjoitteluun ja auttavat sekä nykyisiä että tulevaisuuden kykyjä kehittymään yhä paremmiksi.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous Craft seuravaatteet ja pelipaidat omalla painatuksella tai brodeerauksella!

Tuote: 509703