« Takaisin

Craft vaatteet omalla logolla 2018 SS

Siirry katsomaan uusin mallisto Craft vaatteet. Klikkaa linkkiä, niin näet uusimman Craft vaatemalliston

Craft vaatteet omalla logolla (painatus / brodeeraus). Toimitamme kaikki Craft Sportswear tuotteet painettuna tai brodeerattuna yrityksen / seuran logolla tai myös ilman yksilöintiä. 

Tietoa Craft 2018 mallistosta:

THE CRAFT PRINCIPLE

Teknisten urheiluvaatteiden asiantuntemuksemme pohjautuu suurelta osin pitkään ja hedelmälliseen yhteistyöhön huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. He vaativat urheiluvaatteidensa toimivuudelta ja mukavuudelta paljon. Näiden vaatimusten inspiroimina pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteidemme designia, teknologiaa ja laatua. Hyödynnämme tuotteidemme käyttäjiltä saamaamme palautetta suunnitellessamme vaatteita kaikentasoisille urheilijoille. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu mm. Ruotsin maastohiihtojoukkue, suomalainen maastohiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja ruotsalainen ammattilaispyöräilijä Emma Johansson.

BASELAYER

Alin kerros siirtää ylimääräisen kosteuden tehokkaasti iholta vaatekerroksen ulkopuolelle, missä kosteus haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen. Optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden takaamiseksi Craft-alusasu tulisi aina pukea muiden vaatekerrosten alle riippumatta sääolosuhteista.

MIDLAYER

Välikerros eristää ja lämmittää. Samalla se siirtää kosteutta ja liiallista lämpöä seuraavaan kerrokseen tai vaatteen ulkopuolelle. Kylmissä olosuhteissa välikerros ylläpitää kehon lämpöä rajoittamatta liikkumista.

PROTECTION LAYER

Uloin eli kuorikerros tarjoaa suojaa kurjassa säässä ja takaa miellyttävän olon ja hyvän suorituskyvyn olosuhteista riippumatta. Kuorikerros suojaa sateelta, tuulelta ja kylmältä ja päästää alemmista kerroksista kulkeutuvan liiallisen lämmön ja kosteuden haihtumaan.

SPORTSWEAR

Sportswear-mallistomme soveltuu erinomaisesti sekä rentoutumisettä promootiotarkoituksiin. Takkivalikoima on laaja: se sisältää sade-, softshell-, toppa-, talvi-, untuva- ja kuoritakkeja, joiden joukosta varmasti löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi Primaloft Insulated Jacket palvelee erinomaisesti paitsi päällimmäisenä kerroksena, myös välikerroksena kuoritakin alla, mikäli liikut erittäin kylmissä oloissa. Pehmeistä ja teknisistä materiaaleista valmistetut Sportswearvaatteet ovat sekä äärimmäisen toimivia että miellyttäviä päällä. Niissä on käytetty muun muassa neljää erilaista fleece- ja collegeneulosta sekä laminoituja ja pinnoitettuja kankaita.

IN-THE ZONE CONCEPT

Mukavissa, teknisissä In-the-zone-malliston vaatteissa voit rentoutua ennen treeniä ja sen jälkeen. Näissä atleettisissa vapaa-ajan asuissa urheiluhenki pysyy yllä myös vapaa-aikana, kun lataat kehoasi ja mieltäsi seuraavaa harjoitusta varten.

NOBLE CONCEPT

Noble-malliston trendikkäät, laadukkaasta teknisestä fleecestä valmistetut vaatteet tuovat tyyliä vapaa-aikaan. Pehmeä, kiiltävä ja kevyesti harjattu jersey-fleecemateriaali (280 g/m2) tuntuu todella miellyttävältä päällä. Hillityt ja harkitut yksityiskohdat, kuten piilovetoketjut, laserleikatut taskut ja kapeat lahkeet tekevät kokonaisvaikutelmasta huolitellun ja modernin.

EMOTION CONCEPT

Parantaaksesi suorituskykyäsi sinun tulee huolehtia riittävästä levosta ja palautumisesta kovan treenin ohessa. Tässä sinua auttaa Emotion-mallistomme laaja valikoima rentoja vapaaajan vaatteita, jotka on valmistettu pehmeästä polyesteripuuvillasekoitteesta. Urheiluhenkisiä arkivaatteita, joissa on mukava rentoutua ennen seuraavaa treeniä.

JACKETS

Takkivalikoimamme kehittyy jatkuvasti. Löydät varmasti sopivan takin kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin. Tarjolla on sadetakkeja joiden kaikki saumat on teipattu, teknisiä 3-kerroksisia kuoritakkeja, kevyitä untuvatakkeja ja joustavia softshell-takkeja. Valitse mieleisesi!

TRAINING

Urheilu- ja muotitrendien lähentyessä toisiaan samoja vaatteita saatetaan käyttää monissa eri urheilulajeissa. Training-mallistomme sisältää monikäyttöisiä teknisiä treenivaatteita, joissa yhdistyvät parhaat materiaalit ja viimeisimmät innovaatiot. Harrastitpa sitten juoksua, salitreeniä tai tennistä, nämä trendikkäät tekniset vaatteet auttavat sinua parantamaan suoritustasi.

BIKE

Oletpa sunnuntaipyöräilijä, innokas retkipyöräilijä tai kunnianhimoinen kilpapyöräilijä, Craftin pyöräilyvaatteet sopivat sinulle. Joustavat tekniset materiaalit yhdessä edistyneen bodymapping-teknologian ja ergonomisen muotoilun kanssa takaavat erinomaisen lämpötilan hallinnan, kehonhallinnan, aerodynamiikan ja hyvän istuvuuden ajoasennossa. Ihanteellinen mallisto suorituskyvyn maksimoimiseen.

CROSSCOUNTRY

Kuinka voimme hyötyä niistä 38 mitalista, jotka Craftin tuotteita käyttävät urheilijat voittivat Sotšin talviolympialaisissa? Kaikki kiteytyy yksityiskohtiin. Työskentelemällä yhdessä mailman johtavien hiihtäjien kanssa olemme oppineet suunnittelemaan ja valmistamaan ihanteellisia hiihtovarusteita.

BASE LAYER

Craft on teknisten alusasujen edelläkävijä, jonka tuotteet auttavat säätelemään kehon lämpötilaa tehokkaasti liikunnan aikana kaikissa olosuhteissa. Materiaalien rakenteet ja neulostekniikat toimivat yhdessä siirtäen kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle, missä kosteus joko haihtuu tai siirtyy edelleen seuraavaan vaatekerrokseen. Tekninen alusasumallistomme koostuu kolmesta sarjasta: Stay COOL, Be ACTIVE ja Keep WARM.

ACC, HATS & GLOVES

Niin urheilussa kuin elämässäkin menestys rakentuu yksityiskohdille. Pienet asiat, kuten mukavat sukat, hyvin muotoillut käsineet, lämmin pipo, ergonominen juomavyö tai säänkestävät kengänpäälliset, voivat vaikuttaa enemmän kuin uskotkaan. Teknisistä materiaaleista valmistetut asusteemme tekevät urheilusta vieläkin mukavampaa ja parantavat suorituksiasi.

THE RAW SERIES – WATERPROOF

Raw –sarjamme on vedenpitävä laukkuja reppuvalikoima, joka on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin. Teipatut saumat pitävät veden loitolla kosteassa taisateisessa säässä. Tyylikäs ja pelkistetty design viestii asennetta ja uskottavuutta.

Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous Craft vaatteet painatuksella / brodeerauksella!

 

 

Tuote: 656677