« Takaisin

Camelbak Forge Vacuum Termosmuki 0.4 LCamelbakin itsestään sulkeutuva termosmuki

Forge on tyylikäs, tiivis ja itsestään sulkeutuva take away -muki töihin, opiskelijalle, reissaamiseen ja kotiin. Forgen ansiosta kahvin ja teen juominen käy kätevästi yhdellä kädellä.

Kahvin ja teen ystävät nauttivat mielellään lämpimästä juomasta muuallakin kuin kotona, kahvilassa tai työpaikan taukohuoneessa. Kahvihetki tapahtuu monelle matkalla töihin autoa ajaessa, bussissa istuessa ihmispaljoudessa tai esimerkiksi tallustellessa kampuksella luennolta toiselle. Ongelmana tavallisissa termosmukeissa on kuitenkin se, että avaamiseen ja sulkemiseen tarvitsee kaksi kättä ja juomaa läikkyy helposti. Kioskilta haetun kahvin haittana taas on turhan jätteen aiheuttaminen. Camelbak on tunnistanut nämä ongelmat ja kehittänyt ratkaisuna Forgen.

Itsestään sulkeutuvan korkin ansiosta mukia voi käyttää yhdellä kädellä, eikä kahvia läiky vahingossa. Tungoksen ja kiireen hälvetessä korkin voi lukita auki, jolloin juomaa voi hörppiä kerralla enemmän. Korkin lisäksi Forgesta tekee ainutlaatuisen sen kantolenkki: kahvi kulkee lenkin ansiosta mukana vaikka kädet olisivat täynnä. Tiputtaminenkaan ei ole vaarallista, sillä sekä korkki että teräksinen runko ovat iskunkestäviä.

Forgen muki on helppo pestä käsin, ja korkin voi pestä tiskikoneessa. Forgen muoto sopii hyvin mukitelineisiin. Juoma pysyy kuumana yli 4 tuntia, ja pitkän nokan ansiosta tulikuumaan juomaan ehtii reagoimaan ennen kuin se polttaa suun. Valitse mieleisesi värivaihtoehdoista ja nauti kahvitaukosi Forgen kanssa milloin vain, missä vain!

Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan lainkaan hajuja tai makuja. Materiaali laadukasta ruostumatonta terästä (BPA-vapaa) Helppo puhdistaa, metallikuppi käsinpesuna ja korkki astianpesukoneessa. uudenlaisen korkin mekanismi aukeaa nopeaa puhdistusta varten nivelen varaan, jolloin juoma-aukon puhdistettava alue on täysin esteistä vapaa. Tilavuus 0,40L. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, bronssi, teräs/sininen, teräksenharmaa / lime ja teräs.


Minimitilausmäärä: 20 kpl.

Pyydä tarjous toteutettuna yrityksenne logolla!


Ota yhteyttä / Kysy lisätietoja / Pyydä tarjous termosmukit omalla painatuksella tai kaiverruksella!

Tuote: 02476

Hinta:28.90 €