« Takaisin

Klippan Yllefabrik Kodintekstiilit - ekologiset liikelahjatEkologiset yrityslahjat - laadukkaat kodintekstiilit, huovat, torkkupeitot ympäristöystävällisistä materiaaleista

Ekologiset liikelahjat Klippan brändiltä. Klippan Yllefabrik on tunnettu kodintekstiileihin ja sisustustuotteisiin keskittynyt yritys, jonka vastuullisesti valmistetut tuotteet ovat huippulaadukkaita ja tyylikkäitä. Valikoimasta löydät ympäristöystävälliset luonnonmateriaaleista valmistetut torkkupeitot, villahuovat, tarjottimet, leikkuulaudat, tyynyt, esiliinat, keittiöpyyhkeet, tiskirätit, patakintaat, pöytäliinat, pöytätabletit, servetit, joulukoristeet, lasten tuotteet sekä monia muita kodin sisustus- ja lahjatuotteita.

Klippan perustettiin vuonna 1879 ja siitä lähtien ovat valmistaneet laadukkaita tuotteita lampaanvillasta. Vielä nykypäivänä Klippan valmistaa kaikki valikoiman villahuovat ja torkkupeitot heidän omassa tehtaassa Euroopassa. Tehdas on Öko-tex sertifioitu. Vuosien varrella ovat kasvattaneet tuotevalikoimaa moniin design- ja sisustustuotteisiin sekä muihin luonnonmateriaaleihin (mm. luomupuuvilla, pellava jne.). Kyseessä on alan alan pioneeri, jonka kaunista designia ja korkeaa laatua muut kilpailijat ihannoivat sekä yrittävät matkia. Klippan oli mm. ensimmäisenä maailmassa, jolla oli luomuvillasta valmistettuja torkkupeittoja ja villahuopia.

Ota yhteyttä ja tilaa firmalle laadukkaat Klippan ekologiset & vastuulliset yrityslahjat joululahjaksi asiakkaille sekä työntekijöille!

Alla näet 2020-2021 Klippan Yllefabrik pääkuvaston

Vastuulliset liikelahjat Klippanilta

Tietoa Klippan yllefabrik yrityksestä, kerrottuna heidän omin sanoin. 

Vastuullisuus: Kestävä kehitys on osa meidän DNA:ta

Hyvin varhaisessa vaiheessa teimme tietoisen valinnan keskittyä ympäristöystävällisiin, kestävän kehityksen tuotteisiin ja olemme siitä hyvin ylpeitä. Laadun suhteen emme hyväksy mitään oikoteitä. Kudomme huovat omassa tehtaassamme villasta, jonka voi jäljittää aina alkulähteelle saakka, tilalle missä lammas on kasvatettu. Näin ollen meillä on täysi kontrolli tuotantoprosessista ja voimme seistä tuotteemme takana sataprosenttisesti. Trendit tulevat ja menevät, mutta korkealaatuiset tuotteet, valmistettuna luonnonmateriaaleista pitävät aina pintansa.

Luonto edellä

Villatuotteet ovat luontonerokkaita. Ne ovat terveellisiä, kestäviä, kosteutta imeviä, vastustuskykyisiä lialle ja hajulle, sekä biologisesti hajoavia. Villalaatuja on useita, mutta me valitsemme huolellisesti, kriteereinä laatu ja eläinten hyvinvointi.

Luomupuuvillaiset peitteet ja tyynyt

Käytämme ainoastaan luomupuuvillaa tuotannossamme. Tämä tarkoittaa, että puuvilla on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita, tuholaismyrkkyjä tai torjunta-aineita.
Puuvillahuopamme ovat hyvin pehmeitä ja miellyttäviä käyttää.

Kierrätysvilla huovat

Teemme kaikkemme tehtaassamme hävikin minimoimiseksi. Osana tätä strategiaa olemme kehittäneet villahuopia, jotka on valmistettu puoliksi kierrätysvillasta. Keräämme 
ylijäämäkuidut, jotka syntyvät valmistusprosessin aikana ja käytämme ne uudelleen. Kierrätysvilla on kaiken värisen villan sekoitus, mikä tekee langasta meleeratun harmaanruskean.

Laatua ja designea vuodesta 1879 jo viidennessä sukupolvessa

Perusajatuksena Klippanilla on aina ollut materiaalituntemus, käsityö ja itse tuote. Raaka-aineet ostetaan suoraan alkulähteeltä ilman välikäsiä, jotka sitten kehrätään, kudotaan ja värjätään omassa tehtaassa. Näin ollen Klippanilla on täysi kontrolli tuotantoprosessista. Muotisanat kuten kestävä kehitys, ympäristöystävällisyys ja lähituotanto eivät ole Klippanille mitään uusia asioita. Klippanilla on aina arvostettu korkeaa laatua, hyvää designea ja ympäristöarvoja. Klippanin filosofia on yhdistää ainutlaatuinen ruotsalainen muotoilu pitkien tekstiiliperinteiden ja korkean laadun kanssa. Klippan on kehittänyt tuotevalikoimansa yhdessä ruotsin tunnetuimpien designereiden kanssa, kuten esimerkiksi Bengt & Lotta, Lisa Larsson, Karin Mannerstål, Birgitta Bengtsson Björk.

 

Terminologia / Tietoa materiaaleista:

 

LAMPAANVILLA

Klassiset villahuopamme on valmistettu karitsanvillasta. Karitsanvillasta, joka ensimmäistä kertaa keritään noin 7 kuukauden ikäisenä. Karitsanvilla on pehmeämpää ja elastisempaa, kuin aikuisen lampaan.

 

EKOVILLA (luomuvilla)

Ekovilla tarkoittaa sitä, että villan keritsimisen ja käsittelyn pitää täyttää tietyt kriteerit, eikä mitään tuholaismyrkkyjä ole käytetty. Eläimelle on syötetty ainoastaan luonnollista ruokaa ja antibioottien käyttö on tiukasti säänneltyä.


GOTLANNIN VILLA

Gotlannin lammas on ruotsalainen rotu, joka esiintyi jo viikinkiaikoina. Villa on ihanan paksua, kiiltävää ja silkkistä erilaisissa luonnonharmaan sävyissä.

MERINOVILLA

Merino on tunnettu perinteinen lammasrotu alunperin Espanjasta. Sitä pidetään kaikkein hienoinpana, ohuimpana ja pehmeimpänä lampaan villana.


CASHMERE

Cashmere on peräisin tietystä aasialaisesta vuohesta. Tämä on kaikkein arvostetuin ja hienoin kuitu. Se on vahvaa ja lämmöneristyskyky erinomaista, sekä se on ihanan pehmeää ja kevyttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Klippanin ekologisista liikelahjoista. Pyydä tarjous!

Tuote: 739835