« Takaisin

Klippan Yllefabrik ekologiset liikelahjatEkologiset yrityslahjat Klippan Yllefabrikilta

Klippanin tunnetuimpia ja suosituimpia tuotteita ovat ylelliset torkkupeitot sekä villahuovat. Tuotevalikoimasta löydät myös muita lahjaksi sopivia kodintekstiilejä sekä sisustustuotteita. Klippanilla on useita suunnittelijoita, jotka vastaavat tuotteiden kauniista designista. 

Meiltä voit tilata yritykselle laadukkaat ekologiset liikelahjat Klippan Yllefabrik tuotemerkiltä! Tutustu tuotevalikoimaan ja pyydä tarjous! Tutustu Klippan Yllefabrikin valikoimaan heidän verkkosivuillaan: www.klippanyllefabrik.com

Ekologisuus: Kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnonmateriaaleista.

Tuotevalikoima: Torkkupeittojen ja villahuopien lisäksi valikoimasta löydät villahuivit, tarjottimet, leikkuulaudat, tyynyt, esiliinat, keittiöpyyhkeet, tiskirätit, patakintaat, pöytäliinat, pöytätabletit, servetit, joulukoristeet, lasten tuotteet sekä monia muita kodin sisustus- ja lahjatuotteita. 

Klippan Joulu ekologiset liikelahjat (villahuovat -kuvasto):

Klippan on valmistanut kaksi villahuopaa valmiiksi paketoiduksi liikelahjaksi. Molemmat villahuovat toimitetaan pakattuna lahjalaatikkoon. Torkkupeittojen materiaalina on käytetty luomulampaanvilla ja kierrätettyä lampaanvillaa. Nämä ovat niitä aitoja ekologisia tuotteia, ei ainoastaan markkinointipuheita. Villa on luonnonmateriaali ja biohajoava. Tämän lisäksi torkkupeitossa käytetty villa on luomuvillaa, eli tavallisesta villasta puhtaampi ja vastuullisempi versio. Katso kuvastosta kyseiset villahuovat. 

Lampaanvillasta valmistettuja tuotteita jo vuodesta 1879

Klippan perustettiin vuonna 1879 ja siitä lähtien ovat valmistaneet laadukkaita tuotteita lampaanvillasta. Vielä nykypäivänä Klippan valmistaa kaikki valikoiman villahuovat ja torkkupeitot heidän omassa tehtaassa Euroopassa. Tehdas on Öko-tex sertifioitu. Vuosien varrella ovat kasvattaneet tuotevalikoimaa moniin design- ja sisustustuotteisiin sekä muihin luonnonmateriaaleihin (mm. luomupuuvilla, pellava jne.). Kyseessä on alan alan pioneeri, jonka kaunista designia ja korkeaa laatua muut kilpailijat ihannoivat sekä yrittävät matkia. 

Tiesitkö, että Klippanilla oli ensimmäisenä maailmassa luomuvillasta valmistettuja torkkupeittoja ja villahuopia.

Ota yhteyttä ja tilaa lahjaksi työntekijöille ja asiakkaille Klippan Yllefabrikin tuotteita!

Vastuulliset yrityslahjat Klippanilta

Klippan tuotevalikoimasta löydät vastuulliset yrityslahjat. Seuraavaksi kerromme tietoa Klippan yllefabrik yrityksestä, tuotteissa käyttämistään materiaaleista sekä vastuullisuudesta kerrottuna heidän omin sanoin. 

Vastuullisuus: Kestävä kehitys on osa meidän DNA:ta

Hyvin varhaisessa vaiheessa teimme tietoisen valinnan keskittyä ympäristöystävällisiin, kestävän kehityksen tuotteisiin ja olemme siitä hyvin ylpeitä. Laadun suhteen emme hyväksy mitään oikoteitä. Kudomme huovat omassa tehtaassamme villasta, jonka voi jäljittää aina alkulähteelle saakka, tilalle missä lammas on kasvatettu. Näin ollen meillä on täysi kontrolli tuotantoprosessista ja voimme seistä tuotteemme takana sataprosenttisesti. Trendit tulevat ja menevät, mutta korkealaatuiset tuotteet, valmistettuna luonnonmateriaaleista pitävät aina pintansa.


Laatua ja designea vuodesta 1879 jo viidennessä sukupolvessa

Perusajatuksena Klippanilla on aina ollut materiaalituntemus, käsityö ja itse tuote. Raaka-aineet ostetaan suoraan alkulähteeltä ilman välikäsiä, jotka sitten kehrätään, kudotaan ja värjätään omassa tehtaassa. Näin ollen Klippanilla on täysi kontrolli tuotantoprosessista. Muotisanat kuten kestävä kehitys, ympäristöystävällisyys ja lähituotanto eivät ole Klippanille mitään uusia asioita. Klippanilla on aina arvostettu korkeaa laatua, hyvää designia ja ympäristöarvoja. Klippanin filosofia on yhdistää ainutlaatuinen ruotsalainen muotoilu pitkien tekstiiliperinteiden ja korkean laadun kanssa. Klippan on kehittänyt tuotevalikoimansa yhdessä ruotsin tunnetuimpien designereiden kanssa, kuten esimerkiksi Bengt & Lotta, Lisa Larsson, Karin Mannerstål, Birgitta Bengtsson Björk.

 

Tietoa tuotteissa käytetyistä ekologisista materiaaleista

KIERRÄTYSVILLA (kierrätetty villa)

Teemme kaikkemme tehtaassamme hävikin minimoimiseksi. Osana tätä strategiaa olemme kehittäneet villahuopia, jotka on valmistettu osittain kierrätysvillasta. Keräämme 
ylijäämäkuidut, jotka syntyvät valmistusprosessin aikana ja käytämme ne uudelleen. Kierrätysvilla on kaiken värisen villan sekoitus, mikä tekee langasta meleeratun harmaanruskean. 

LAMPAANVILLA

Klassiset villahuopamme on valmistettu karitsanvillasta. Karitsanvillasta, joka ensimmäistä kertaa keritään noin 7 kuukauden ikäisenä. Karitsanvilla on pehmeämpää ja elastisempaa, kuin aikuisen lampaan.

LUOMUVILLA

Luomuvilla tarkoittaa sitä, että villan keritsimisen ja käsittelyn pitää täyttää tietyt kriteerit, eikä mitään tuholaismyrkkyjä ole käytetty. Eläimelle on syötetty ainoastaan luonnollista ruokaa ja antibioottien käyttö on tiukasti säänneltyä.

GOTLANNIN VILLA

Gotlannin lammas on ruotsalainen rotu, joka esiintyi jo viikinkiaikoina. Villa on ihanan paksua, kiiltävää ja silkkistä erilaisissa luonnonharmaan sävyissä.

MERINOVILLA

Merino on tunnettu perinteinen lammasrotu alunperin Espanjasta. Sitä pidetään kaikkein hienoinpana, ohuimpana ja pehmeimpänä lampaan villana.

CASHMERE

Cashmere on peräisin tietystä aasialaisesta vuohesta. Tämä on kaikkein arvostetuin ja hienoin kuitu. Se on vahvaa ja lämmöneristyskyky erinomaista, sekä se on ihanan pehmeää ja kevyttä.

LUOMUPUUVILLA

Käytämme ainoastaan luomupuuvillaa tuotannossamme. Tämä tarkoittaa, että puuvilla on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita, tuholaismyrkkyjä tai torjunta-aineita.
Puuvillasta valmistetut torkkupeitot ovat hyvin pehmeitä ja miellyttäviä käyttää.
Villatuotteet ovat luontoystävällisiä. Villatuotteet ovat kestäviä, kosteutta imeviä, vastustuskykyisiä lialle ja hajulle sekä biologisesti hajoavia. Villalaatuja on useita, mutta me valitsemme huolellisesti, kriteereinä laatu ja eläinten hyvinvointi.

Ota yhteyttä ja tilaa yrityksellesi Klippanin vastuulliset liikelahjat! Pyydä tarjous!

Katso myös poimintoja valikoimasta: torkkupeitot ja villahuovat sekä joululahjat yrityksille.

Tiesitkö, että meiltä voit tilata myös monia muita ekologisia liikelahjoja, Klippan tuotteiden lisäksi. Tämä on vain yksi esimerkki ekologisten tuotteiden valikoimasta. Kysy lisätietoja!

Liikelahjat Mediawear tarjoaa edullisesti, laadusta tinkimättä!

Tuote: 739835